Billig tandlæge Billig tandlæge
Godt smil - menu
SØG
veneers
veneers

Porcelænsfacader (veneers)

Design dit eget smil med tandfacader

Bliv kontaktet

Husker du sidste gang du så et blændende flot smil. Hvad tænkte du? Forestil dig at smilet var dit.
Hvordan ville det være at være dig? Løsningen findes allerede.

Du kan designe dit eget smil med porcelænsfacader – de såkaldte veneers på engelsk. Går du og drømmer om det perfekte smil, så er det altså muligt. Du skal bare gøre din drøm til virkelighed.

Det er nemmere, end du tror. Og du vil blive imponeret, når vi viser dig mulighederne. Se før og efter billeder af tandfacader nedenfor.

6 ting du skal vide om Porcelænsfacader (veneers): 

FÅ BILLIG FINANSIERING FÅ BILLIG FINANSIERING

FÅ BILLIG FINANSIERING

Betal din tandbehandling med LAVE månedlige ydelser

SE LÅNEMULIGHEDER

Hvad er en porcelænsfacade / veener egentlig?

En porcelænsfacade er en tandfarvet porcelænsskal, der placeres på forsiden af din tand, som en tandfacade. Tandfacaden er lavet af tyndt porcelæn eller plastik, der placeres uden på dine egne tænder og skaber en æstetisk flot ensartet overflade.

Porcelænsskallen eller plastikskallen limes ovenpå ydersiden af din egen tand. Det betyder for dig, at behandling med tandfacader skaber mulighed for at bevare mest muligt af dine egne tænder inde under skallen. 

behandlinger-facader

Hvornår er porcelænsfacader løsningen?

Sagt helt enkelt, er porcelænsfacader til dig, der ønsker et kosmetisk, holdbart og flot resultat. Det er helt sikkert muligt at få det smil, du altid har drømt om - endda uden det behøver at koste en masse besvær. Tænder ødelagte efter caries, knækkede tænder eller rodbehandlede tænder, som er blevet misfarvede kan forskønnes. Og løsningen er oven i købet holdbar i længden - endda også uden det kræver omfattende behandling eller bliver på bekostning af dine egne tænder.

Kan jeg få facader / veneers på mine tænder?

Hos Godt Smil Tandlægerne har vi stor erfaring med veneers / porcelænsfacader samt tandfacader i plastik. Et flot resultat kræver et tæt samarbejde mellem tandlæge og porcelænstekniker.

Derudover udføres individuelle farveprøver og tilpasninger, som gør det muligt at sikre et kosmetisk flot resultat. Ønsker du en vurdering af dine muligheder så kontakt os for et overblik.

Hvordan får jeg porcelænsfacader?

Inden behandlingen udføres, laver vi en behandlingsplan, så du er grundigt informeret omkring proces og pris. Når dette er afstemt kan behandlingen sættes i gang. Forløbet kræver typisk to besøg over et par uger.

Ved første besøg præpareres og klargøres tænderne, som skal have facader, hvorefter der tages et aftryk. Aftrykket sendes herefter til en laboratorietekniker, der fremstiller porcelænsfacaderne, som ligger klar når du kommer til dit næste besøg.

Ved dit andet besøg prøves facaderne på inden, de endeligt limes på, og det færdige resultat kan nydes. 

Hvad er prisen på en porcelænsfacade / veneer?

Kender du en, der ønsker sig et nyt smil, men holder sig tilbage på grund af prisen?

Måske vil det hjælpe at få et overblik. Vi udarbejder altid et prisoverslag inden behandlingsforløbet sættes i gang.

Det betyder, at du kender prisen på din behandling inden tandlægen går i gang. Prisen for en enkelt porcelænsfacade kan findes her på vores hjemmeside.

Se prislisten under tandkroner. Det er dine tænder, dit smil og din beslutning – vi fortæller dig om dine muligheder. 

Tandfacader før- og efter billeder

Er du nysgerrig på, hvordan resultatet kan blive med porcelænsfacader eller plastikfacader? Her kan du se før- og efter billeder af rigtige tænder og forskellige smil.

 

Måske det næste skal være dit? Afspejler dit smil dine allerbedste sider, eller drømmer du om forandring. Veneers / Porcelænsfacader gør det muligt at ændre på både form og farve på dine forreste tænder. Få en æstetisk flot og naturlig løsning med facader i tandfarvet porcelæn eller plastik.