Cases

Se her eksempler på større tandbehandlinger hos Godt Smil.

Høj kvalitet til fair pris

Danmarks førende tandlæge

Spar op til 40%

Vi prismatcher alle tandlæger

‘Fremragende’ på Trustpilot

Flere end 500.000 patienter i DK

Cases

På denne side vises nogle forskellige eksempler på de behandlinger, som vi udfører i Godt Smil. Under alle billederne er der en kort beskrivelse af diagnose, behandlingsplan samt endeligt resultat.

Bemærk, at vi i Godt Smil også udfører almindelige tandbehandlinger såsom tandeftersyn og tandrensning.

Få billig finansiering

Betal din tandbehandling med LAVE månedlige ydelser

Eksempel 1: Implantater og knogleopbygning

1

1. step – Diagnose

Patienten manglede flere kindtænder i både højre og venstre overmund. Derudover var patienten angrebet af aggresiv paradentose, hvilket har fået knoglen til at svinde ind.

2

2. step – Behandlingsforslag

Billedet viser en 3D-computersimulation for isættelse af implantater. Ud fra scanningen planlægger tandlægen implantaternes position, længde og bredde. Scanningen viser også, at der er brug for knogleopbygning i både venstre og højre side.

3

3. step – Det endelige resultat

Tandlægen satte i alt seks implantater i overmunden. Tre i højre side og tre i venstre side. Forinden isættelsen af implantaterne var det nødvendigt med sinusløft og knogleopbygning. Der blev anvendt fuldkeramiske kroner.

Eksempel 2: Erstatning af naturlig tand med implantat

1

1. step – Diagnose

Den mørke skygge over tanden på billedet skyldes en rodbetændelse. Der er ikke andre muligheder end at ekstrahere tanden og erstatte den med et implantat og porcelænskrone.

2

2. step – Behandlingsforslag

Efter ekstraktionen venter vi tre måneder, mens knoglen heler. Herefter isættes implantatet i samme position som den tidligere naturlige tand. Implantatet blev isat under fuld narkose.

3

3. step – Det endelige resultat

Efter fem måneder sættes porcelænskronen på det isatte implantat. Porcelænskronen er fuldkeramisk, hvilket giver det flotteste resultat.

Eksempel 3: Opbygning af nedslidt tandsæt

1

1. step – Diagnose

Patienten har i en årrække skåret tænder om natten. Derfor er hele tandsættet slidt ned, og biddet er for lavt. Derudover mangler patienten flere af kindtænderne i undermunden, hvilket belaster fortænderne yderligere.

2

2. step – Det endelige resultat

Implantaterne med porcelænskronerne erstatter de manglende tænder og giver patienten et komplet bid. Biddet blev desuden hævet ved hjælp af porcelæns-kroner og porcelænsfacader i fronten.

Eksempel 4: Kompleks proteseløsning

1

1. step – Diagnose

Patienten led af et svært tilfælde af paradentose. For at sikre et højt hygiejneniveau anbefalede vi telekopproteser, da disse er nemme at rengøre og vedligeholde for patienten.

2

2. step – Behandlingsforslag

På billedet ses teleskopprotesen til overmunden. Af økonomiske årsager valgte patienten kun en teleskopprotese i overmunden og en delprotese i undermunden.

3

3. step – Det endelige resultat

På billedet ses det færdige resultat. Patienten har fået sit smil tilbage, samt en løsning der er nem at vedligeholde. Hvis patienten senere skulle ønske det, kan delprotesen i undermunden erstattes med flere implantater.


Behandlinger

Såfremt en behandling ikke fremgår af vores behandlingsoversigt eller cases, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan vurdere, hvorvidt vi kan efterkomme dit ønske. Kontakt os her.

Få billig finansiering

Betal din tandbehandling med LAVE månedlige ydelser

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så ringer vi dig op inden for 24 timer på hverdage.
Vi ringer normalt mellem kl. 8 – 16.