Spar op til 40% på tandbehandlinger

Topmoderne tandklinik i Randers

Du får høj kvalitet
– til en fair pris

Tandforsikring:
Få dækket op til 60%

– og vær dækket allerede fra dag ét

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

 • Høj kvalitet til en fair pris (spar op til 40%)
 • Vi prismatcher alle tandlæger i Danmark
 • Gratis pristjek & faglig vurdering
 • Stort fokus på tandlægeskræk
 • 500.000 danskere har allerede valgt os
 • Flest 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot

Medlemmer af Sygeforsikringen “Danmark”
Du får dit tilskud – vi kan indberette det for dig.

Danmarks bedste priser på tandbehandling?

Godt Smil er din lokale tandlæge i Randers. Vi er stolte over at være en del af Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet.

Vi står klar til at hjælpe dig med alle former for tandbehandling – lige fra dit almindelige tandeftersyn til plastfyldninger, tandimplantat, tandretning og anden kosmetisk tandbehandling.

Når du vælger Godt Smil Tandlægerne i Randers som din nye tandklinik, er du sikker på at få højeste kvalitet på din tandbehandling – og til en fair pris.

Vores behandlere har stor erfaring og ekspertise – og materialerne er af højeste kvalitet. Netop derfor kan vi for eksempel roligt tilbyde dig nogle af branchens bedste garantier på tandimplantater og kroner.

18 – 21 år: Få gratis tandlæge

Se dine muligheder og book tid til gratis tandeftersyn her

Tandbehandlinger på vores tandklinik i Randers

På Godt Smil tandklinikken i Randers tilbyder vi alle former for tandbehandlinger – herunder alt lige fra tandeftersyn og tandrensning til implantatbehandling. Nedenfor kan du læse mere om nogle af vores behandlinger.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores tandklinik i Randers.

Vil du skifte til Godt Smil?

Det er nemt at blive ny patient hos Godt Smil. Vores søde receptionister kan endda indhente dine gamle journaler og røntgenbilleder for dig.

Er du eksisterende patient?

Dejligt du er tilbage. Ønsker du at booke en tid, eller søger du information om priser, tilskud eller måske noget helt andet? Vi er her for at hjælpe dig.

Som eksisterende patient kan du booke, flytte og slette aftaler online.

Få billig finansiering

Betal din tandbehandling med LAVE månedlige ydelser

Vi samarbejder med

Din tryghed er vigtig for os – og det garanterer vi

Det er vigtigt for os, at du får en god og tryg oplevelse hos os. Lige så vigtigt er det også, at du er tilfreds med din behandling. Netop derfor tilbyder vi – som de eneste tandlæger i Danmark – en tryghedsordning.

Du kan til hver en tid kontakte os via vores tryghedsordning, hvis noget ikke lever op til dine forventninger. Det er din sikkerhed for, at vi tager dig seriøst og gør alt for, at du bliver tilfreds med din behandling.

Vi har stort fokus på tandlægeskræk

Op mod 40% af danskerne lider af tandlægeskræk – heraf cirka 10% i svær grad. Vi tager hensyn og hjælper dig til en god og tryg oplevelse.

Få GRATIS pristjek & faglig vurdering

Få GRATIS pristjek
& faglig vurdering

Har du fået prisoverslag fra en anden tandlæge?

Få prisestimat for samme behandling hos os.
Det er GRATIS og 100% uforpligtende.

Velkommen til din tandklinik i Randers

Er du på udkig efter den rette tandlæge i Randers, bør du vælge vores tandklinik.

Vi er beliggende på Østergrave 4 i den ikoniske bygning, der også husede S.C. Sørensen.

Vi sætter dig i centrum og stræber altid efter at sikre dig så behagelig og god en oplevelse som muligt, når du skal til tandlæge. Så du kan være helt tryg ved at vælge vores tandklinik i Randers.

Tandbehandlinger af høj kvalitet til fair priser

Når du vælger Godt Smil tandklinikken i Randers, får du både kvalitetsbehandlinger og fair priser.

Vi vil gerne være blandt de billigste på markedet – uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores behandlinger.

Vi er af den overbevisning, at både behandling og resultat skal være i top, og derfor anvender vi udelukkende materialer af højeste kvalitet på vores tandklinik i Randers.

Den mest moderne tandklinik i Randers

Vores tandklinik i Randers er byens nyeste og mest moderne tandklinik. Vi har blandt andet investeret i den nyeste teknologi og topmoderne udstyr til klinikken, så vi kan sikre dig den bedste behandling.

Klinikken råder over syv flotte klinikrum.

Her finder du fx digitale røntgenapparater monteret på alle tandlægestolene samt vores helt egen 3D-scanner – der især anvendes ved isættelse af implantater eller ved operative fjernelser af visdomstænder.

Lad os tage hånd om din tandlægeskræk

Mange lider desværre af tandlægeskræk, og derfor er vi hos Godt Smil meget bevidste om at sikre en god oplevelse i tandlægestolen.

På vores tandklinik i Randers gør vi altid vores bedste for at tage hensyn til dig og dine behov, så du kan føle dig helt tryg.

Vi sætter gerne ekstra tid af til din behandling, og på vores tandklinik i Randers er du altid i centrum. Lad os sammen gøre dit besøg til en positiv oplevelse.

Få 10 års garanti på dit tandimplantat

På tandklinikken i Randers har vi stor erfaring og ekspertise inden for implantatbehandlinger, ligesom vi også kun anvender materialer af højeste kvalitet til behandlingerne.

Derfor kan vi roligt tilbyde dig en af branchens bedste garantier på tandimplantater.

Vi giver dig en af landets længste garantier, hvor du får 10 års garanti på den nye tandrod (skruen, der sættes i din knogle) samt 5 års garanti på den nye tandkrone.

Foruden en lang garanti får du også en udvidet landsdækkende garanti.

Det betyder, at er uheldet ude, men er du flyttet til en anden by eller på ferie, så kan du til enhver tid gøre brug af din implantatgaranti på en af vores 35 Godt Smil-tandklinikker.

Varm velkomst på vores tandklinik i Randers

Vores klinik er ejet og drevet af vores tandlæge Siw Nielsen, og teamet i Randers består i skrivende stund af to tandlæger, to tandplejere, en klinikassistent, en elev samt en klinikkoordinator.

På vores tandklinik i Randers får du ved første besøg tilknyttet både en tandlæge og en tandplejer, der sikrer dig den bedste behandling til dit behov fra start til slut.

Hvad end du skal have lavet et tandeftersyn, en tandrensning, en paradentosebehandling eller en større kirurgisk tandbehandling, kan vi hjælpe dig på vores tandklinik i Randers.

Tæt samarbejde med Tandprotesehuset

Vores tandklinik i Randers er placeret i samme bygning som den kliniske tandtekniker, Tandprotesehuset, som vi har et tæt samarbejde med i forbindelse med fremstilling af aftagelige tandproteser.

Det betyder for dig, at du kun behøver gå ét sted hen, hvad end det er et almindeligt tandeftersyn eller en protesebehandling.

Vi hjælper naturligvis gerne med koordinering af tider, så det hele passer sammen, når du møder op til behandling på vores tandklinik i Randers.

Vi er en del af Danmarks førende tandlægekæde

Vores tandklinik i Randers er en del af Godt Smil – Danmarks førende tandlægekæde.

Det er vi utroligt stolte af, og netop derfor kan vi tilbyde dig konkurrencedygtige tandlægepriser, som ofte er op til 40% lavere end hos andre tandlæger i Randers. Særligt på større behandlinger.

Vi sparer nemlig mange penge ved at kunne købe stort ind samt på fælles administration. Og det kommer dig til gode i form af de besparelser, du kan opnå på din regning.

Vi glæder os til at byde dig indenfor på vores tandklinik i Randers.

Føl dig tryg i din behandling

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse og er tilfreds med din behandling på klinikken. Derfor får du også en tryghedsordning.

Kig indenfor på klinikken i Randers

tandlæge priser

Kom forrest i køen
– download Godt Smil’s app

Personalet på Godt Smil
tandklinikken i Randers

Klinikkens team består af to tandlæger, fire tandplejere, to klinikassistenter samt en klinikkoordinator. For at sikre dig den bedste behandling fra start til slut får alle patienter ved første besøg tilknyttet både en tandlæge samt en tandplejer.

For at sikre dig den bedste behandling fra start til slut får alle vores patienter ved første besøg tilknyttet både en tandlæge samt en tandplejer.

Vi deltager også løbende i kurser og efteruddannelse for hele tiden at kunne tilbyde dig den mest optimale behandling.

TANDLÆGE /
KLINIKEJER

Siw

Helge tandlæge

TANDLÆGE

Helge

TANDPLEJER (BARSEL)

Mie

TANDPLEJER

Emilia

TANDPLEJER

Kinali

TANDPLEJER

Maiken

KLINIKASSISTENT

Dina

KLINIKASSISTENT

Kika

RECEPTIONIST /
KLINIKKOORDINATOR

Helle

Parkering, bus og handicapforhold

Randers Busterminal ligger 140 meter fra klinikken, det vil sige 3 minutter fra klinikken.

Du kan herfra tage med Bus 62 Viborg Rtb., Bus 73 Ålum Kirke (Randers Kom), Bybus 2A, Bus 231 Langå St. samt mange andre.

Godt Smil-klinikken ligger 1,6 kilometer fra Randers Station.

Godt Smil Randers er placeret midt i centrum, hvilket gør, at du finder byens bedste butikker omkring klinikken.

Godt Smil-klinikken er placeret 140 meter fra Randers Busterminal, 220 meter fra Sønderbros Apotek og 650 meter fra VIA University College – Campus Randers.

Du har ved Godt Smil Randers mulighed for betalingsparkering på Trangstræde eller Havnegade 50 meter fra klinikken. Det er også muligt at finde gratis parkering i 10 minutters gåafstand fra klinikken.

Klinikken er handicapvenlig.

Her finder du Godt Smil Tandlægerne i Randers

Godt Smil Tandlægerne Randers
Østergrave 4 1.sal
8900 Randers

Klinikken er med sine næsten 400 m2 beliggende i den ikoniske bygning, der husede S.C. Sørensen på Østergrave 4 1. sal Der er betalingsparkering lige over for klinikken eller nede ved havnen.

 • mandag: 07:30 — 16:00
 • tirsdag: 08:00 — 16:00
 • onsdag: 08:00 — 16:00
 • torsdag: 08:00 — 16:00
 • fredag: 08:00 — 16:00
 • lørdag: 07:00 — 11:00
 • søndag: Lukket
 • mandag: 16:00 — 20:00
 • tirsdag: 16:00 — 20:00
 • onsdag: 16:00 — 20:00
 • torsdag: 16:00 — 20:00
 • fredag: Chat lukket
 • lørdag: Chat lukket
 • søndag: 16:00 — 20:00

De nærmeste Godt Smil-klinikker finder du her:

Godt Smil Tandlægerne i Viborg
(43 km og 47 min)

Godt Smil Tandlægerne i Silkeborg
(69 km og 44 min)

Godt Smil Tandlægerne i Risskov
(36 km og 35 min)

Godt Smil Tandlægerne i Aarhus C
(39 km og 33 min)

Godt Smil Tandlægerne i Højbjerg
(45 km og 40 min)

Kilometer og tid i bil er angivet fra Randers-klinikken.

Ofte stillede spørgsmål

Er det 𝟭𝟬𝟬% 𝙂𝙍𝘼𝙏𝙄𝙎 at skifte tandlæge til Godt Smil i Randers?

Ja, det er 100% gratis og uforpligtende at skifte tandlæge til os. Hvis du ønsker at skifte tandlæge til Godt Smil, skal du bare ringe til os eller udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden.

Så skal vi nok gøre alt det praktiske i forhold til også at flytte din journal fra din tidligere tandlæge, hvis du ønsker det.
Kontakt os her på siden

Hvordan skifter jeg tandlæge?

Det gør du ved at ringe til den klinik, du ønsker en tid på – eller udfylder en kontaktformular på vores hjemmeside.

Så finder vi en tid, der kan passe dig, og hjælper med at indhente din journal fra din tidligere tandlæge, hvis du ønsker det.

Får jeg rabat, hvis jeg er medlem af Sygeforsikringen “danmark”?

Hvis du er medlem af “danmark”, vil du på nogle behandlinger få tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”.

Når du har fået udført en behandling, som du kan få tilskud til, skal du betale det fulde beløb for behandlingen på klinikken.

Du vil så efterfølgende få tilskuddet overført fra “danmark” direkte til din konto.

Kontakt Sygeforsikringen “danmark”, hvis du er i tvivl om, hvilken gruppe du tilhører – eller om du kan få tilskud.

Hvornår kan jeg spare op til 40% hos Godt Smil?

Hos Godt Smil er det typisk på større behandlinger, du kan spare mest – nogle gange op til 40%.

Det er for eksempel på implantater, kroner, broer og andre større tandbehandlinger.

Du finder vores priser på vores hjemmeside, og du er altid velkommen til at bestille en tid til en undersøgelse og få et overslag.

Koster det noget at få lavet et overslag (tilbud)?

Både ja og nej. Selve prisoverslaget koster ikke noget, men det kræver, at vi laver en undersøgelse på dig – og eventuelt tager røntgenbilleder for at diagnosticere.

Du kan se priserne på vores undersøgelser på vores hjemmeside under priser.

Lad tandlægen kontakte dig

Udfyld kontaktformularen – så ringer vi til dig på hverdage
inden for 24 timer.