Tandblegning i Randers

Få flottere, hvidere tænder med en tandblegning udført af vores erfarne tandlæger.

Formål Lysning af misfarvede og gullige tænder
Besøgstid per gang 60 – 90 minutter
Resultat Flot lyst smil
Holdbarhed Afhænger af livsstil
Antal besøg 1 – 2 gange på klinikken

Høj kvalitet til fair pris

Danmarks førende tandlæge

Spar op til 40%

Vi prismatcher alle tandlæger

‘Fremragende’ på Trustpilot

Flere end 500.000 patienter i DK

Tandblegning i Randers

Kunne du tænke dig et flot smil, der lyser dit ansigt op?

Måske har kaffemisfarvninger eller rygning sat sit præg på dine tænder, som derfor nu trænger til et frisk pust.

Ønsker du flotte, hvide tænder, og vil du derfor gerne vide mere om tandblegning af dine tænder, så bliv klogere ved at læse med nedenfor.

Det kan også være, du er bekymret for, om tandblegning kan gøre skade på dine tænder, og det derfor er vigtigt for dig at vide, hvordan du kan få professionel og skånsom behandling af mørke misfarvninger eller gule tænder.

Find svarene nedenfor – eller klik videre til før og efter billeder lige her.

Få billig finansiering

Betal din tandbehandling med LAVE månedlige ydelser

Hvad er prisen på en tandblegning?

ClearCorrect er et tandregulerings-system bestående af gennemsigtige skinner. Med ClearCorrect vil du kunne opnå et resultat på helt ned til 6 måneder.

Tidshorisonten afhænger af dit tandsæt. ClearCorrect-skinnerne rykker dine tænder lidt efter lidt – helt skånsomt og præcist, så du får det smil, du altid har drømt om.

Det anbefales, at du bærer skinnerne 20-22 timer i døgnet. Da skinnerne er aftagelige, er det let for dig at holde den gode mundhygiejne under hele forløbet.

Sådan får du flotte hvide tænder

Hos Godt Smil Tandlægerne udfører vi både klinikblegning og hjemmeblegning med skinner. Vi benytter kun materialer godkendt til tandblegning i Danmark for at sikre dig en skånsom behandling.

Hos Godt Smil benytter vi blandt andet blegegel fra Zoom. Det er et professionelt system og tilbydes både som hjemmeblegning og klinikblegning. Læs mere om klinikblegning her.

Lyder hjemmeblegning med skinner mere som noget for dig, kan du læse her.

Er tandblegning skadeligt?

Svaret er desværre, at tandblegning kan være skadeligt. Måske har du hørt om slemme tilfælde, hvor emaljen har taget grim skade af en tandblegning. Det er sandt. Din tandemalje holder ikke til hvad som helst.

Emalje er et af kroppens hårdeste væv og består primært af mineral. Det betyder, at den kan tage skade af for eksempel syrepåvirkning – også kaldet ætsning.

Derfor er det ikke ligegyldigt, hvad du udsætter din emalje for af diverse kemikalier. Vælg derfor kun en professionel behandler og en skånsom tandblegning, så du undgår at døje med isninger og emaljeskader.

Kosmetisk tandbehandling

Tandblegning er en kosmetisk tandbehandling, og det betyder for dig, at du kommer til en forundersøgelse, inden du kan modtage en behandling med tandblegning.

Styrelsen for patientsikkerhed kræver, at du som patient har en betænkningstid på 48 timer, inden behandlingen udføres efter forundersøgelsen.

Ved forundersøgelsen vil du få vigtige informationer om, hvordan du skal forholde dig under og efterfølgende for at opnå det bedste resultat.

Tandbehandling med tandregulering kræver som tandblegning også en forudgående, forundersøgelse, inden behandlingen kan igangsættes.

Hos Godt Smil i Randers tilbydes tandregulering med usynlige skinner. Læs mere om tandregulering her.

Tandforsikring:
Få dækket op til 60%

– og den dækker fra dag ét

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld da venligst kontaktformularen. Herefter ringer vi dig op snarest inden for 2 hverdage.