tandlaege hilleroed

Dine tandlæger
i Hillerød har åbent

Du kan trygt booke en tid
- vi passer godt på dig

Ring op 44 22 41 10

Ring til os

Ring til os

Mandag - Fredag:
kl. 8.00 - 16.00

Ring på 44 22 41 10
Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandlæge? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Godt Smil Hillerød
Huginsvej 1F
3400 Hillerød

KOM FORREST I KØEN
Download vores App

DOWNLOAD TIL IPHONE DOWNLOAD TIL ANDROID

Du kan trygt komme på klinikken

Ift. coronavirus tager vi alle hygiejnemæssige forbehold, vi bruger nødvendige værnemidler og sørger for god afstand.

Spar helt op til 40% på din tandbehandling

Velkommen til Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra et tandeftersyn til kosmetisk tandbehandling. Ved at vælge Godt Smil som din nye tandlægeklinik, kan du spare helt op til 40 % på din tandbehandling. Årsagen til klinikkernes lave priser skyldes, at Godt Smil, som Danmarks førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler.

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

Høj kvalitet til en fair pris

Specialister i tandlægeskræk

Få 100% smertefri behandling

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Førende inden for implantater & kroner

Bedst anmeldte tandlæger på Trustpilot

Prøv vores nye videokonsultation

Få hurtig tandfaglig hjælp og rådgivning – hjemme i din stue.
Gå sikkert ”til tandlægen” uden at møde op på klinikken.

LÆS MERE OG BOOK VIDEOKONSULTATION

Kom indenfor

Din Godt Smil Tandlæge i Hillerød

Velkommen til din Godt Smil tandlæge i Hillerød. Vores fokus er tandbehandling af høj kvalitet med brug af de bedste materialer og det nyeste udstyr i branchen. Vi lægger vægt på personlig og omsorgsfuld behandling, og tilstræber at det skal være en rar oplevelse at gå til tandlægen. Hos os er du i centrum under hele behandlingen.

En moderne tandlægeklinik

Din Godt Smil tandlæge i Hillerød er en moderne tandklinik, som er er indrettet med 6 klinikrum og et rigtig hyggeligt venteværelse. Vi har investeret i det nyeste udstyr på markedet, som er med at sikre kvaliteten af vores behandlinger. Vi har blandt andet mulighed for at tage røntgen på alle klinikrum, og har endda vores egen 3D røntgenscanner. Klinikken tilbyder gode og gratis parkeringsforhold og er yderst handicapvenlig. Hos os vil du opleve en kompetent og nærværende tandbehandling som altid tager individelle hensyn.

Vi udfører alle former for tandbehandling

Klinikken råder over 4 dygtige tandlæger og 2 tandplejere. I fællesskab tilbyder vi langt de fleste former for tandbehandling. Overtandlæge og klinikejer Nushin Ghasemi udfører desuden behandlinger med tandimplantater og større kosmetisk tandbehandling. Vores tandplejer har fokus på behandling af parodontose og følger er koncept, som sikrer dig de bedste resultater. Derudover foretager vi er par gange om måneden tandbehandling under fuld narkose. Dette sker i samarbejde med vores dygtige narkoselæse.

Lave priser

Vi tilbyder priser, der er blandt de laveste i Hillerød og omegn. Dette er på trods af, at vores behandlinger udføres af dygtige tandlæger, med de bedste og mest veldokumenterede materialer og det bedste udstyr på markedet. Dette kan lade sig gøre, da vi er medlem af Danmarks førende tandlægekæde. Derfor får vi nogle rigtig gode priser på de materialer vi anvender i vores behandlinger. Den rabat vi opnår gør at vi kan sænke priserne og tilbyde dig tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris. 

Patienter fra Hillerød og omegn

De fleste af vores patienter kommer naturligvis fra Hillerød, men vi har også mange patienter fra både Allerød, Helsinge og Frederiksværk. Uanset hvor du kommer fra, vil du blive taget godt imod og opleve en kompetent tandbehandling, hvor du er i fokus under hele behandlingen. Vores personale byder dig varmt velkommen – og hvis du har nogle spørgsmål eller gerne vil booke en tid, så sidder vi klar ved telefonen.

Tandbehandlinger i Hillerød

Vores dygtige tandlæger har erfaring med at udføre langt de fleste tandbehandlinger som for eksempel: 

Personale i Godt Smil Hillerød

Din Godt Smil tandlæge i Hillerød har ansat et meget kvalificeret team, der består af 4 tandlæger, 3 tandplejere, 6 klinikassistenter samt 1 narkoselæge. Vi har erfaring med langt de fleste former for tandbehandlinger – simple såvel som komplekse. Som en del af Godt Smil kæden har vores behandlere fokus på kontinuerlig efteruddannelse i form af kurser i både ind- og udland.

Nushin

TANDLÆGE / KLINIKEJER

Mohsen

TANDLÆGE

Hanna

TANDLÆGE

Mohammad

TANDPLEJER

Helle

TANDPLEJER

Ebru

KLINIKASSISTENT

Renée

KLINIKASSISTENT

Celia

KLINIKASSISTENT

Monika

KLINIKASSISTENT

Anita

KLINIKASSISTENT

Amalie

KLINIKASSISTENT

Michelle

KLINIKASSISTENT ELEV

Katja

SERVICE MANAGER

Nanna

SERVICE MANAGER

Besøg vores klinik i Hillerød

Din lokale Godt Smil tandlæge i Hillerød er beliggende på Huginsvej – ca. 2 kilometer fra byens centrum. Klinikken tilbyder gratis parkeringsfaciliteter, og er yderst handicapvenlig. Vores adresse er:

Godt Smil Hillerød

44 22 41 10

Huginsvej 1F

3400 Hillerød

Loading...