Se tidligere cases fra Taastrup

Du kan her se de flotte resultater lavet af klinikkens medarbejdere. Alt fra plastfacader til kroner.

Høj kvalitet til fair pris

Danmarks førende tandlæge

Spar op til 40%

Vi prismatcher alle tandlæger

‘Fremragende’ på Trustpilot

Flere end 500.000 patienter i DK

Cases fra Taastrup

Skal du have lavet en behandling? Og er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig, og hvilket resultat vi kan skabe?

Så har vi samlet nogle af vores cases herunder, hvor du kan se, hvordan vi har hjulpet andre med at få deres drømmeresultat.

Alle cases her på siden er lavet af det dygtige personale i Taastrup.

Cases med plastfacader

1

Plastfacade

Saif havde en 50-årig mand i stolen, der var ked af farven på sine tænder. Patienten havde længe overvejet at få slebet tænderne til og lagt porcelænsfacader på.

Med tiden slides tandens emalje, så tandbenet under skinner mere og mere igennem, hvilket giver tænderne den gule farve. Det er helt normalt, og patientens tænder fejlede således intet. Da det kun var et ønske om hvidere tænder, ville en slibning gøre mere skade end gavn, ligesom der kunne være risiko for større komplikationer ved slibning til porcelænsfacader.

Derfor lavede Saif seks plastfacader. Det tog cirka to timer, og patienten blev rigtig glad for sit resultat.

2

Plastfacade

En ung pige i starten af tyverne var forbi klinikken, fordi hun var ked af sine tænder, der grundet dårlig mundhygiejne og misbrug så rigtig usunde ud. I stedet for at slibe på tænderne for at sætte keramiske facader på lavede Saif plastfacader, mens patienten var i fuld narkose.

Fordelene ved at få lavet plastfacader er, at vi derved undgår at slibe på sunde tænder. Her kunne vi i stedet fjerne det usunde tand og fylde resten ud med plast på dagen.

Dertil kommer, at plastfacader kan laves direkte på klinikken, så patienten ikke behøver at vente i to uger på at få produceret porcelænsfacader. Og så er plastbehandlingen også billigere.

Cases med kroner

1

Krone

En af vores patienter kom ind med en knækket tand og skulle have lavet en krone. Udfordringen her lå i, at patientens egne tænder havde slid og misfarvninger, hvilket er helt naturligt, når man har haft tænderne i mere end 50 år.

I dag er det muligt at lave tænder i keramik, så de ligner ens egne, og vi prioriterede i dette tilfælde at forsøge at lave en krone, der ikke kunne ses.

Vi bruger gerne ekstra tid foran spejlet sammen med patienten for at vælge den rigtige farve, og nogle gange kan det også være nødvendigt at aftale, at patienten skal forbi laboratoriet for at få en farveprøve der – især hvis der er tale om en lidt mere kompliceret case – uden at det koster patienten ekstra.
Vi tilstræber altid at bringe et kæmpe smil frem hos patienten, og det gjorde vi også i dette tilfælde.

Vi hjælper dig på rette vej

Lad os hjælpe dig med at gøre dine tanddrømme til virkelighed.

Vi hjælper hver dag vores patienter til et bedre smil – hvad end det er et behov for en fyldning eller af kosmetiske årsager.

Du kan derfor altid booke en konsultation hos os, så vi kan snakke om dit behov og finde den rigtige behandling til dig, så du får det ønskede resultat.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så ringer vi dig op inden for 24 timer på hverdage.
Vi ringer normalt mellem kl. 8 – 16.