Kosmetisk tandbehandling i Sønderborg

Overvejer du at få lavet en kosmetisk tandbehandling? Læs mere om kosmetisk tandbehandling i Sønderborg herunder.

Høj kvalitet til fair pris

Danmarks førende tandlæge

Spar op til 40%

Vi prismatcher alle tandlæger

‘Fremragende’ på Trustpilot

Flere end 500.000 patienter i DK

Kosmetisk tandbehandling i Sønderborg

Drømmer du om at få flotte, hvide tænder?

Eller kunne du godt tænke dig at få helt lige tænder og et harmonisk smil?

Uanset dit behov for kosmetisk tandbehandling kan vi hos Godt Smil i Sønderborg hjælpe dig med at opfylde dine tanddrømme.

På klinikken i Sønderborg står Kristina og Nigeen klar til at hjælpe dig med netop din kosmetiske tandbehandling. De har mange års erfaring med kosmetiske tandbehandlinger og har hjulpet mange patienter med at få deres drømmesmil.

Ønsker du tandregulering på vores tandklinik i Sønderborg, kommer du ind til Kristina, som også ejer klinikken.

Hun har stor erfaring med at rette tænder med de usynlige ClearCorrect-skinner og har de sidste mange år hjulpet rigtig mange patienter med at få det smil, de drømmer om.

Vil du i stedet gerne have bleget dine tænder, skal du hilse på Nigeen. Hun har mange års erfaring med tandblegninger og har gennem årene hjulpet rigtig mange patienter med at få hvidere tænder.

Hos Godt Smil i Sønderborg udfører vi kun hjemmeblegning.

Vær opmærksom på, at tandblegning (herunder også klinikblegning og hjemmeblegning) kun foretages ved sundhedsfaglig indikation herfor, idet det anses som en behandling eller udføres som led i en behandling – Dette vurderes af den sundhedsfaglige på klinikken.

Få billig finansiering

Betal din tandbehandling med LAVE månedlige ydelser

Hvad er kosmetisk tandbehandling?

Kosmetisk tandbehandling kaldes også for æstetisk tandpleje og handler således mere om den æstetiske del af tandplejen.

Vores smil spiller en stor rolle i forhold til vores personlige udtryk og stil. Derfor kan en tur til tandlægen godt udløses af et ønske om forbedring af ens eget personlige udtryk.

Det kan være, at du drømmer om helt lige tænder, et hvidere smil, eller du måske mangler en tand og gerne vil have et helt smil igen.

Mulighederne er mange, når det kommer til kosmetisk tandpleje, og der findes derfor flere forskellige typer æstetisk tandpleje. Det kan være alt lige fra tandblegning til tandregulering og porcelænsfacader.

En tandblegning vil fx kunne fremhæve dit smil og få dit ansigt til at lyse op, mens en tandregulering retter dine tænder til, så de bliver helt lige.

Hvorimod porcelænskroner kan bruges, hvis du fx har knækket noget af din fortand, og du ønsker et naturligt flot og holdbart resultat.

Få et flot smil hos Godt Smil

Kunne du godt tænke dig at få lavet en kosmetisk tandbehandling? Så er du altid velkommen til at spørge os til råds. Så hjælper vi dig med at finde den rette kosmetiske tandbehandling til dit behov på vores Godt Smil-klinik i Sønderborg.

På vores klinik i Sønderborg står Kristina og Nigeen klar til at rådgive dig om dine muligheder for kosmetisk tandbehandling.

Og vi hjælper dig også med at få drømmeresultatet, hvad end det er hvidere tænder, helt lige tænder eller et naturligt flot smil.

Hvem kan få lavet kosmetisk tandbehandling?

Alle kan i princippet få udført en kosmetisk tandbehandling. Dette gælder blandt andet i forbindelse med porcelænsfacader og implantater, hvis du mangler en tand. Dog kræver et implantat, at din kæbe er fuldt udvokset.

Vi gør opmærksom på, at vi kun udfører tandregulering på patienter over 18 år.

Samtidig foretages tandblegning på vores klinik kun ved sundhedsfaglig indikation herfor, fordi det anses som en behandling eller udføres som led i en behandling.

Dette vil vi informere dig om, når du møder op på klinikken, så du ved, om du kan få lavet en blegning af dine tænder.

Vær opmærksom på følgende i forbindelse med kosmetisk tandbehandling

Ønsker du tandblegning på vores klinik i Sønderborg, skal du vide, at du først kommer til en forundersøgelse hos Nigeen, inden du kan modtage behandlingen.

Styrelsen for Patientsikkerhed kræver, at du som patient har en betænkningstid på mindst 48 timer, inden behandlingen udføres. Det er derfor nødvendigt med en forundersøgelse minimum to dage før din tandblegning.

Ved forundersøgelsen vil Nigeen give dig vigtige informationer om forløbet, og hvordan du efterfølgende opnår det bedste resultat.

Tandforsikring:
Få dækket op til 60%

– og vær dækket allerede fra dag ét

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så ringer vi dig op inden for 24 timer på hverdage.
Vi ringer normalt mellem kl. 8 – 16.