Kosmetisk tandbehandling i Køge

Overvejer du at få lavet en kosmetisk tandbehandling? Læs mere om kosmetisk tandbehandling i Køge herunder.

Høj kvalitet til fair pris

Danmarks førende tandlæge

Spar op til 40%

Vi prismatcher alle tandlæger

‘Fremragende’ på Trustpilot

Flere end 500.000 patienter i DK

Kosmetisk tandbehandling i Køge

Drømmer du om at få flotte, hvide tænder?

Eller kunne du godt tænke dig at få helt lige tænder og et harmonisk smil?

Uanset dit behov for kosmetisk tandbehandling kan vi hos Godt Smil i Køge hjælpe dig med at opfylde dine tanddrømme.

På klinikken i Køge står Nima, Saim, Maria, Aemon og Matthew klar til at hjælpe dig med netop din kosmetiske tandbehandling.

De har mange års erfaring med kosmetiske tandbehandlinger og har hjulpet mange patienter med at få deres drømmesmil.

Ønsker du tandregulering på vores tandklinik i Køge, kan du vælge imellem Invisalign og ClearCorrect.

Ønsker du tandretning med Invisalign, kommer du ind til Nima, der har mange års erfaring med tandretning og gennem tiden har hjulpet mere end 300 patienter med at få drømmesmilet.

Ønsker du i stedet tandretning med ClearCorrect, vil du enten møde Saim, Maria eller Nima. De har alle tre mange års erfaring med tandregulering og brugen af ClearCorrect-systemet.

Vil du i stedet gerne have bleget dine tænder, skal du hilse på Aemon og Matthew, der samtidig er klinikkens ejer.

De har helt op til 17 års erfaring med tandblegninger og har gennem årene hjulpet rigtig mange patienter med at få hvidere tænder.

Hos Godt Smil i Køge udfører vi kun hjemmeblegning.

Vær opmærksom på, at tandblegning (herunder også klinikblegning og hjemmeblegning) kun foretages ved sundhedsfaglig indikation herfor, idet det anses som en behandling eller udføres som led i en behandling – Dette vurderes af den sundhedsfaglige på klinikken.

Få billig finansiering

Betal din tandbehandling med LAVE månedlige ydelser

Hvad er kosmetisk tandbehandling?

Kosmetisk tandbehandling kaldes også for æstetisk tandpleje og handler således mere om den æstetiske del af tandplejen.

Vores smil spiller en stor rolle i forhold til vores personlige udtryk og stil. Derfor kan en tur til tandlægen godt udløses af et ønske om forbedring af ens eget personlige udtryk.

Det kan være, at du drømmer om helt lige tænder, et hvidere smil, eller du måske mangler en tand og gerne vil have et helt smil igen.

Mulighederne er mange, når det kommer til kosmetisk tandpleje, og der findes derfor flere forskellige typer æstetisk tandpleje. Det kan være alt lige fra tandblegning til tandregulering og porcelænsfacader.

En tandblegning vil fx kunne fremhæve dit smil og få dit ansigt til at lyse op, mens en tandregulering retter dine tænder til, så de bliver helt lige.

Hvorimod porcelænskroner kan bruges, hvis du fx har knækket noget af din fortand, og du ønsker et naturligt flot og holdbart resultat.

Få et godt smil hos Godt Smil

Kunne du godt tænke dig at få lavet en kosmetisk tandbehandling? Så er du altid velkommen til at spørge os til råds. Så hjælper vi dig med at finde den rette kosmetiske tandbehandling til dit behov på vores Godt Smil-klinik i Køge.

På vores klinik i Køge står Aemon, Maria, Matthew, Nima og Saim alle klar til at rådgive dig om dine muligheder for kosmetisk tandbehandling.

Og vi hjælper dig også med at få drømmeresultatet, hvad end det er hvidere tænder, helt lige tænder eller et naturligt flot smil.

Hvem kan få lavet kosmetisk tandbehandling?

Alle kan i princippet få udført en kosmetisk tandbehandling. Dette gælder blandt andet i forbindelse med porcelænsfacader og implantater, hvis du mangler en tand. Dog kræver et implantat, at din kæbe er fuldt udvokset.

Vi gør opmærksom på, at vi kun udfører tandregulering på patienter over 18 år.

Samtidig foretages tandblegning på vores klinik kun ved sundhedsfaglig indikation herfor, fordi det anses som en behandling eller udføres som led i en behandling.

Dette vil vi informere dig om, når du møder op på klinikken, så du ved, om du kan få lavet en blegning af dine tænder.

Vær opmærksom på følgende i forbindelse med kosmetisk tandbehandling

Ønsker du tandblegning på vores klinik i Køge, skal du vide, at du først kommer til en forundersøgelse hos enten Aemon eller Matthew, inden du kan modtage behandlingen.

Styrelsen for Patientsikkerhed kræver, at du som patient har en betænkningstid på mindst 48 timer, inden behandlingen udføres. Det er derfor nødvendigt med en forundersøgelse minimum to dage før din tandblegning.

Ved forundersøgelsen vil vi give dig vigtige informationer om forløbet, og hvordan du efterfølgende opnår det bedste resultat.

Tandforsikring:
Få dækket op til 60%

– og vær dækket allerede fra dag ét

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så ringer vi dig op inden for 24 timer på hverdage.
Vi ringer normalt mellem kl. 8 – 16.