Godt Smil København

Billige tandlæger 3 steder i København

Få smertefri tandbehandling
til en fair pris i København

VÆLG KLINIK I KØBENHAVN

FREDERIKSBERG

Godt Smil Frederiksberg
Roskildevej 37 A, 2. sal
2000 Frederiksberg

Gå til Frederiksberg Ring på: 44 22 41 04

NØRREPORT

Godt Smil Nørreport
Nørre Voldgade 80
1358 København K

Gå til Nørreport Ring på: 44 22 41 09

NØRREBRO

Godt Smil Nørrebro
Tagensvej 70, 4 sal
2200 København N

Gå til Nørrebro Ring på: 44 22 41 27

Spar helt op til 40% på din tandbehandling

Velkommen til Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra et tandeftersyn til kosmetisk tandbehandling. Ved at vælge Godt Smil som din nye tandlægeklinik, kan du spare helt op til 40 % på din tandbehandling. Årsagen til klinikkernes lave priser skyldes, at Godt Smil, som Danmarks førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler.

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

Høj kvalitet til en fair pris

Specialister i tandlægeskræk

Få 100% smertefri behandling

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Førende inden for implantater & kroner

Bedst anmeldte tandlæger på Trustpilot

Her finder du vores tandlæger i København

FREDERIKSBERG

Godt Smil Frederiksberg
Roskildevej 37 A, 2. sal
2000 Frederiksberg

NØRREPORT

Godt Smil Nørreport
Nørre Voldgade 80
1358 København K

NØRREBRO

Godt Smil Nørrebro
Tagensvej 70, 4 sal
2200 København N

Godt Smil Frederiksberg

Godt Smil Frederiksberg

Godt Smil Frederiksberg ligger på Roskildevej – ca. 400 meter fra Frederiksberg Zoo, hvor der også er gode og gratis parkeringsforhold. Klinikken består af 8 store og lyse klinikrum. Den har siden åbningen i juni 2010 haft flere end 10.000 patienter. Klinikkens team sørger for at holde sig up to date med den nyeste viden inden for tandlægefaget, der sikrer en professionel behandling af højeste standard og kvalitet.

Klinikken drives af overtandlæge Sebastian Tschechne, som igennem adskillige kurser har opnået særlige kompetencer inden for implantologi og større tandbehandlinger. Godt Smil Frederiksberg beskæftiger foruden Sebastian Tschechne 6 tandlæger, 5 tandplejere, 9 klinikassistenter, heraf 1 receptionist samt egen narkoselæge.

Vores personale hos Godt Smil Frederiksberg glæder sig til at byde dig varmt velkommen.

Godt Smil Nørreport

Godt Smil på Nørreport er en topmoderne klinik, der giver dig en god og tryg oplevelse med fokus på høj kvalitet og faglighed. Klinikken ligger ved Nørreport Station – lige over Irma. Du finder gode parkeringsforhold tæt på klinikken – blandt andet Q Park Parkeringshus ved Israels Plads. Klinikken er indrettet med 6 flotte klinikrum og et hyggeligt venteværelse, hvor du kan nyde en kop god kaffe i en af vores to behagelige sofaer, mens du venter.

Klinikken råder over tandlæger og tandplejere med flere forskellige specialer. Det betyder, at vi som regel har de nødvendige kompetencer til at udføre den behandling du ønsker. Tilmed har vi nogle meget dygtige tandplejere, som har specialiseret sig i behandling af parodontose og andre tandsygdomme. Hos Godt Smil Nørreport får du tilknyttet både en tandlæge og tandplejer, der sikrer dig den bedste kvalitet.

Vores personale hos Godt Smil Nørreport glæder sig til at byde dig varmt velkommen.

Godt Smil Nørreport
Godt Smil Nørrebro

Godt Smil Nørrebro

Vores splinternye klinik på Nørrebro slår dørene op i juli 2020. Klinikken på Nørrebro er placeret 350 meter fra Skjolds Plads metro og bus 6A holder lige ude foran klinikken. Er du kørende henviser vi til de offentlige parkeringspladser, som du finder inde for en omkreds af 500 meter.

Som hos alle vores andre klinikker sætter Godt Smil på Nørrebro altid patienten i centrum og de vil gøre deres bedste for, at det skal være en god oplevelse at gå til tandlæge. Vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter har opnået et højt fagligt niveau, og sammen forsøger vi altid at yde den mest optimale kvalitet i vores behandlinger, som gør det endnu mere sikkert og bekvemt at gå til tandlæge.

Klinikken på Nørrebro ejes og drives af tandlægen Matthias Godt. Foruden Matthias beskæftiger klinikken 3 tandlæger, 5 tandplejere og 6 klinikassistenter.

Vores personale hos Godt Smil Nørrebro glæder sig til at byde dig varmt velkommen i juli 2020.

Tandbehandlinger i København

Hos vores dygtige tandlæger og tandplejere kan du få udført langt de fleste former for tandbehandlinger - som for eksempel:

Godt Smil tandlæger i København

Velkommen til dine Godt Smil tandlæger i København Centrum og Midtby. Vi byder på vores klinikker, både nye og gamle patienter velkommen til indbydende venteværelser med dagens avis, forskellige blade og varme drikke. 

Høj kvalitet til fair pris

Tandklinikkerne nyder godt af kædens fordelagtige rabataftaler hos vores leverandører, kædens eget dentallaboratorium i Aarhus samt et omfattende internt efteruddannelsesprogram for alle faggrupper. For dig som patient betyder det, at du altid får en tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris hos klinikkerne i Godt Smil. Vores tandlægepriser er faktisk helt op til 40 procent lavere sammenlignet med andre tandlægeklinikker i Danmark. Især på porcelænskroner og implantater kan der være rigtig meget at spare ved at vælge Godt Smil. 

Hjælp til tandlægeskræk

Lider du af tandlægeskræk i større eller mindre grad er vores klinikker det rette valg for dig. Vores kompetente teams er vant til at håndtere patienter med tandlægeskræk og sætter gerne ekstra tid af til din behandling. Vi råder over markedets nyeste udstyr som er med til at sikrer dig en effektiv og smertefri tandbehandling. Det vigtigste er, at du fortæller om din tandlægeskræk således, at vi har mulighed for at håndtere denne på bedste vis. 

Vi glæder os meget til at kunne byde dig velkommen til dine Godt Smil tandlæger på Frederiksberg, Nørreport og Nørrebro.

Loading...