Godt Smil
Godt smil - menu

Velkommen til tandlægerne i Frederikshavn

Ring til os

Ring til os

Telefontid: Man. – Tor. 8.00 – 16.00,
Fre. 8.00 – 15.00

Ring på 44 22 41 14
Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandlæge? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Godt Smil Tandlægerne
Kallsvej 2A, 1 sal
- 9900 Frederikshavn

Spar helt op til 40% på din tandbehandling

Velkommen til Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra et tandeftersyn til kosmetisk tandbehandling. Ved at vælge Godt Smil som din nye tandlægeklinik, kan du spare helt op til 40 % på din tandbehandling. Årsagen til klinikkernes lave priser skyldes, at Godt Smil, som Danmarks største og førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler.

6 gode grunde til at vælge godt smil Tandlægerne

Spar op til 40% på din behandling

Vi er blandt landets bedste

Speciale i implantater og kroner

Behandling under fuld narkose

Udvidet landsdækkende garanti

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Fremragende – 9.5 stjerner ud af 10 baseret på 1592 anmeldelser

Din Godt Smil tandlæge i Frederikshavn

Vores flotte klinik i Frederikshavn er beliggende på Kallsvej ved Danmarksgade, og har i mange år været blandt byens største og førende tandlægeklinikker. Hos Godt Smils tandlæge i Frederikshavn tilbyder vi professionel og smertefri tandbehandling udført i lyse og behagelige omgivelser. Der er gode parkeringsfaciliteter samt niveaufri adgang med elevator.

Tandlægerne Elgaard

Tandlægeægteparret Lis og Jørn Elgaard er ejere af klinikken i Frederikshavn, og er begge uddannet fra Århus Tandlægeskole. Lis blev uddannet i 1977 mens Jørn blev uddannet i 1975. Der er således tale om et erfarent tandlægeteam, som står klar til at hjælpe dig med din tandbehandling. i 2016 startede vores nye tandlæge Burkhardt Gieloff på klinikken. Burkhardt Gieloff er blandt de tandlæger i Danmark, som udfører flest behandlinger med implantater og knogleopbygning.

Specialister i tandlægeskræk

Foruden vores 3 kompetente tandlæger beskæftiger klinikken, 1 tandplejer og 4 dygtige klinikassistenter. Vi er således et stort team, som har et fælles mål om at give dig den bedste tandlægeoplevelse. Lider du af tandlægeskræk kan vi gøre en forskel og hjælpe dig med at overvinde denne. Jo flere gode oplevelser du har hos tandlægen, desto mindre bliver din tandlægeskræk. Vi anvender desuden også akupunktur som led i vores behandling mod tandlægeskræk.

Vi udfører også implantater

Hos vores tandlæge i Frederikshavn udfører vi langt de fleste former for tandbehandling. Vi udfører naturligvis alle de simple tandbehandlinger såsom tandrensning, paradentosebehandling, rodbehandling og plastfyldninger. Derudover udfører vi behandlinger med porcelænskroner, implantater, kosmetisk tandbehandling samt forskellige former for kirurgi.

Fokus på efteruddannelse

For at sikre dig den bedst mulige behandling deltager tandlægerne i Frederikshavn ofte i både nationale såvel som internationale kurser. Nogle kurser har fokus på at præsentere nye behandlingsmetoder, mens andre kurser omhandler nye materialer. Vi sørger for at holde vores viden opdateret, og anvender naturligvis kun veldokumenterede materialer i vores behandlinger.  

Vi glæder os til at give dig en god oplevelse hos vores Godt Smil tandlæge i Frederikshavn.

Tandbehandlinger i Frederikshavn

Hos Godt Smils tandlæge i Frederikshavn tilbyder vi alle former for tandbehandlinger. Nedenfor kan du læse mere om nogle af vores behandlinger. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Tilfreds kunde

"Jeg er super godt tilfreds med min oplevelse hos Godt Smil. Jeg fik en super hurtig tid hos dem, personalet var rigtig flinke, og behandlingen gik godt. Det er ikke sidste gang jeg benytter dem."

En bruger på Trustpilot

Personale i Godt Smil Frederikshavn

Teamet på klinikken består af 5 tandlæger med hvert sit speciale, 1 tandplejer og 6 søde klinikassistenter. Vi glæder os til at give dig en god tandlægeoplevelse på vores klinik.

Miklas

TANDLÆGE / KLINIKEJER

Jørn

TANDLÆGE

Lis

TANDLÆGE

Anna

TANDLÆGE

Fahd

TANDLÆGE

Carina

TANDPLEJER

Helle

KLINIKASSISTENT

Mary

KLINIKASSISTENT

Vibeke

KLINIKASSISTENT

Jannie

KLINIKASSISTENT

Heidi

KLINIKASSISTENT

Angelina

KLINIKASSISTENT

Ditte

KLINIKASSISTENT

Find din Godt Smil tandlæge i Frederikshavn

Klinikken er beliggende på Kallsvej 2A, 1 sal. 9900 Frederikshavn Vi glæder os til at se dig.

Godt Smil Frederikshavn

Kallsvej 2A, 1 sal

9900 Frederikshavn

Loading...