Job som klinikassistent i Godt Smil

– en nøglerolle og med store muligheder for udvikling.

Bliv klinikassistent hos Godt Smil

Søger du et klinikassistent job eller går du med en drøm om at tage klinikassistentuddannelsen, så kan vi tilbyde dig en rigtig spændende karriere i Godt Smil.

Med et job som klinikassistent får du en vigtig rolle i forhold til, at vores behandlere og dermed klinikken fungerer optimalt.
Ligeledes er du som klinikassistent helt afgørende for, at vores patienter får den bedste patientoplevelse. 

I Godt Smil arbejder vi derfor målrettet på ikke bare at tiltrække de dygtigste klinikassistenter
og elever, men også løbende at efteruddanne og opkvalificere jer.  Godt Smil vokser løbende med nye klinikker
og ved, at vi udvider de eksisterende.

Vi har derfor løbende ledige stillinger som klinikassistent, ligesom vi også søger elever til klinikassistent uddannelsen. 
Søger du et klinikassistent job eller går du med en drøm om at tage klinikassistentuddannelsen,
så kan vi tilbyde dig en rigtig spændende karriere i Godt Smil.

Talrige karrieremuligheder

Specialist ved stolen, god til patienter med tandlægeskræk eller assistent med særlige ansvarsområder  

Søger du et klinikassistent job eller går du med en drøm om at tage klinikassistentuddannelsen, så kan vi tilbyde dig en rigtig spændende karriere i Godt Smil.

Med et job som klinikassistent får du en vigtig rolle i forhold til, at vores behandlere og dermed klinikken fungerer optimalt. Ligeledes er du som klinikassistent helt afgørende for, at vores patienter får den bedste patientoplevelse. 

I Godt Smil arbejder vi derfor målrettet på ikke bare at tiltrække de dygtigste klinikassistenter og elever, men også løbende at efteruddanne og opkvalificere jer. Godt Smil vokser løbende med nye klinikker, og udvider de eksisterende. Vi har derfor løbende ledige stillinger som klinikassistent, ligesom vi også søger elever til klinikassistentuddannelsen.


Klinikassistent receptionist i Godt Smil eller en karriere i Godt Smils Servicecenter

I Godt Smil har vores receptionister og vores servicecenter en vigtig rolle, da en god patientservice og en korrekt booket aftalebog er afgørende for klinikkens hverdag. Vi har derfor et servicecenter, der hjælper klinikkerne med at besvare opkald og sikre, at patienterne får en tid til behandling. 

Derudover har vi receptionister på alle klinikker, der sikrer den gode patientservice på klinikken, og at der er styr på aftalebogen. Det betyder, at du som receptionist i Godt Smil ikke er alene, men en del af et stærkt fagligt netværk.

Vi uddanner løbende vores receptionister og servicecentermedarbejdere, ligesom vi arrangerer weekender, hvor alle receptionister og servicecentermedarbejdere mødes og taler samarbejde.

Elev i Godt Smil

Overvejer du klinikassistentuddannelsen, så kan vi i Godt Smil tilbyde dig et attraktivt uddannelsesforløb. Du får lov at udvikle og bruge dine kompetencer og bliver set som en vigtig kollega på klinikken. Med klinikassistentuddannelsen får du et godt afsæt til et spændende karriere.

Vi uddanner løbende vores receptionister og servicecentermedarbejdere, ligesom vi arrangerer weekender, hvor alle receptionister og servicecentermedarbejdere mødes og taler samarbejde.

Dygtige klinikassistenter kræver også uddannelse fra de bedste

Vi tilrettelægger løbende faglige dage til alle vores klinikassistenter. Her har vi fokus på et højt fagligt kvalitetsniveau, og vi henter gerne de dygtigste undervisere ind for at sikre, at du i dit job, som klinikassistent, bliver så faglig dygtig som muligt.

Undervisning af specialister

Som tandplejer har du en vigtig rolle i Godt Smil. Derfor prioriterer vi også løbende at efteruddanne og udvikle vore tandplejere. Vi har blandt andet brugt specialister i bidhævning, implantater og implantatisættelse samt patientkommunikation til at undervise vore tandplejere.

Vi tror på at vi skal lære fra de bedste og henter derfor gerne undervisere ude fra men vi har også dygtige folk blandt vore egne tandplejere og tandlæger som underviser.

Interne kurser gennem Godt Smil Academy

Derudover arrangerer vi løbende kurser internt i eksempelvis brugen af vort patientjournalsystem Aldente, de nationale infektionsretningslinjer og andre hygiejneinstrukser.

Her bruger vi enten vores egne dygtige folk eller henter undervisere fra tandlægehøjskolen eller tandlægeforeningen.

Ansættelsesprocessen

Pre-Hire

Vi slår ledige stillinger op her på hjemmesiden som du kan søge job som tandlæge i Godt Smil via vores jobportal. På den måde bliver dine oplysninger opbevaret forsvarligt. 

Du er også meget velkommen til at søge uopfordret og din ansøgning ender i vores Jobbank, hvor vi gemmer din ansøgning i op til 6 måneder.

Du kan også skrive eller ringe til en af vores Area Managers og få en helt uformel og uforpligtende snak om jobmulighederne i Godt Smil, og hvad vi kan tilbyde dig. På den måde får du et godt indblik i vores hverdag i Godt Smil.

On-boarding

Vores ansættelsesproces er herefter, at du inviteres til en jobsamtale med vores Area Manager. Du kommer også til at møde klinikejeren i ansættelsesprocessen.

Når ansættelseskontrakten er på plads går vi i gang med at onboarde dig sådan, at du er forberedt til din karriere i Godt Smil. Du har mulighed for at få adgang til en testversion af vores journalsystem (Aldente) inden du starter, ligesom vi sender dig øvrige relevante informationer, såsom personalepolitik og oplæring i, hvordan du beskytter dig i forhold til IT.

Vi tilpasser din opstart til din erfaring og kvalifikationer, men sørger for, at du får en introduktion og oplæring i, såvel det faglige og det mere administrative på klinikken sådan, at du kan fungere godt fra start.

Et job som klinikassistent i Godt Smil er meget mere end det faglige

I Godt Smil lægger vi vægt på et godt arbejdsmiljø, og at vi har glæde ved vores arbejde. Vi er der for hinanden og for vores patienter.

Det sikrer vi ved, at vi er gode til vores arbejde og opnår resultater, men også, at vi er gode til at anerkende hinanden for vores indsats og respektere, at vi alle er forskellige.

Vi måler på din og dine kollegers trivsel og tager det alvorligt ved at følge op på eventuelle udfordringer og løbende at tale trivsel og arbejdsglæde.

Følg med i, hvad der sker hos os ved at følge os på LinkedIn eller se, når vi har ledige stillinger som tandplejer her. 

I Godt Smil passer vi på hinanden – og sørger for at du også kan passe på dig selv – med en rigtig god sundhedsforsikring

I Godt Smil har vi fokus på medarbejdernes trivsel og sundhed og det er vigtigt, at man kan få adgang til den rigtige hjælp hurtigt, såfremt uheldet er ude.

Vi har indgået en aftale med Dansk Sundhedssikring, der gør at du som medarbejder kan tegne en rigtig god sundhedsforsikring.

Forsikringen giver dig adgang til ikke bare en række behandlinger og undersøgelser, men også til online-lægekonsultation, trivselslinje og coaching i forbindelse med stress.

Såfremt du er interesseret i en karriere i Godt Smil, kan du få meget mere at vide om vores sundhedsforsikring ved at klikke på nedenstående link.