Billig tandlæge Billig tandlæge
Godt smil - menu
SØG
Enkelt tandimplantat
Enkelt tandimplantat

Enkelt tandimplantat

Har du mistet en tand?

Bliv kontaktet

Mangler du en tand, kan du som erstatning for denne få indopereret et tandimplantat. Tandimplantatet er en kunstig tandrod, som isættes i kæbeknoglen. Implantatet skal vokse sig fast i kæben, som en almindelig tandrod. Implantatet er lavet af titanium.

FÅ BILLIG FINANSIERING FÅ BILLIG FINANSIERING

FÅ BILLIG FINANSIERING

Betal din tandbehandling med LAVE månedlige ydelser

SE LÅNEMULIGHEDER

Behandlingen af et enkelt tandimplantat er både omfattende og tidskrævende, men da den ikke involverer eller påvirker andre tænder i munden, kan løsningen være mest fordelagtig på sigt.

Udskiftning af flere tænder er et større indgreb, som du kan læse mere om her

Et enkelt implantat hører ind under kategorien implantater, som bruges som erstatning når du har mistet én eller flere tænder. 

enkelt tandimplantat forundersøgelse

Kan alle få isat et tandimplantat?

Isættelse af et enkelt tandimplantat afhænger af kæbeknoglen. Om netop din kæbe er stærk nok, vil tandlægen kunne vejlede dig om via røntgenbillede(r).

Såfremt din kæbe ikke på nuværende tidspunkt er stærk nok, er der mulighed for knogleopbygning. Tandlægen vil vejlede dig ved en forundersøgelse.

Hvordan foregår isættelse af tandimplantatet?

Første step i behandlingen er røntgenbilleder. På den måde kan tandlægen vurdere din kæbe. Herefter kan der være behov for, at der tages aftryk til fremstilling af gipsmodeller af dit tandsæt.

Tandlægen er nu klar til at indoperere implantatet. Operationen foregår under lokalbedøvelse, sedering eller narkose under sterile forhold.

Implantatet vokser sammen med kæbeknoglen

Herefter skal det enkelte implantat vokse sammen med kæbeknoglen. Det tager mellem to og tre måneder, hvor du løbende går til kontrol ved tandlægen.

Når det er vokset fast, laver tandlægen en lille åbning igennem tandkødet ved implantatet med det formål at skrue små forlængerstykker på.

Det er afgørende at forlængerstykkerne stikker ud over tandkødet, da den nye krone skal sidde her. Tandlægen tager derefter aftryk til en porcelænskrone.

enkelt tandimplantat behandling tid

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Hvis du har fået isat et enkelt tandimplantat, vil du blive instrueret i, hvordan du holder det rent. Det er afgørende for et holdbart resultat, at du har en god mundhygiejne.

Samtidig skal du løbende til kontrol for at sikre, at det sidder som det skal. Det er vigtigt, at du overholder dine kontroller, da du ellers mister din garanti.

Kan noget gå galt?

Målet med et enkelt tandimplantat er, at det vokser sig fast i kæben som almindelig knogle. I nogle tilfælde sker denne sammenvoksning desværre ikke.

Her vil tandlægen forsøge at isætte et nyt implantat, og hvis dette heller ikke vokser fast, kan tandlægen være nødt til at lave en anden løsning såsom en tandprotese.

Dette vil tandlægen imidlertid tale med dig om undervejs, så I er enige om, hvad der skal ske.

Ønsker du at blive kontaktet?

Udfyld da venligst kontaktformularen. Herefter ringer vi dig op snarest muligt.

Vil du høre mere om vores behandlinger eller bestille en tid?

Find Godt Smils kontaktoplysninger her