Få tandretning med Invisalign i Århus C

Lad os hjælpe dig til flotte og HELT LIGE tænder med Invisalign.

Formål Tandretning med gennemsigtige skinner
Behandlingstid 6 – 24 måneder
Besøgstid per gang 30 – 60 minutter
Resultat Flotte lige tænder
Holdbarhed Permanent løsning
Interval Faglig individuel vurdering
Tilskud
(medlemmer af “danmark”)
Få 50% af udgiften dog max 25 kr. per skinne
Antal besøg Faglig individuel vurdering

Høj kvalitet til fair pris

Danmarks førende tandlæge

Spar op til 40%

Vi prismatcher alle tandlæger

‘Fremragende’ på Trustpilot

Flere end 500.000 patienter i DK

Tandretning med Invisalign i Århus C

Er du en af de mange, som undgår at smile på grund af skæve tænder? Det er du langt fra alene om, og hos Godt Smil Tandlægerne i Århus C hjælper vi mange i samme situation.

Det gælder eksempelvis også, hvis du har overbid eller mellemrum imellem tænderne. Uanset hvad du er utilfreds med, når du smiler, står vi klar til at gøre dine tænder flotte og lige.

Hos Godt Smil Tandlægerne i Århus C tilbyder vi tandretning med de gennemsigtige skinner ved vores meget erfarne tandlæge Nona.

Nona har lavet behandlinger med Invisalign siden 2017, og hun har gennem tiden hjulpet mere end 200 patienter med at få deres drømmesmil.

Foruden mange års erfaring med tandretningsbehandlinger har hun også taget en lang række kurser i både ind- og udland.

Få billig finansiering

Betal din tandbehandling med LAVE månedlige ydelser

Hør, hvor glad Sus har været for sin tandretning

Invisalign: Hvad er det?

De usynlige Invisalign-skinner er et verdenskendt og anerkendt højteknologisk tandreguleringssystem. Hele 5 millioner mennesker verden over har fået nye smil med Invisalign.

Succesen skyldes, at de usynlige skinner både er effektive og meget diskrete. Det betyder, at du får dit drømmesmil, uden at det påvirker din hverdag.

Tandretning med specialdesignede skinner

Invisalign er gennemsigtige plastskinner specialdesignet til dig, og de fungerer som tandbøjler. De udskiftes cirka hver anden uge med et nyt skinnesæt – og retter gradvist dine tænder, indtil det ønskede resultat er opnået.

Det er meget individuelt, hvor lang din behandlingstid med Invisalign er, og det vil afhænge af dit tandsæt og tandstilling. Normalt tager et tandretningsforløb med Invisalign fra 6 – 18 måneder.

Skinnerne kan tages af og på, men det bedste resultat opnås, hvis du har dem på 20 – 22 timer i døgnet. Du kan nøjes med at tage dem af, når du spiser, børster og renser tænder.

Hvem har fordel af tandretning med Invisalign?

Tandreguleringer med Invisalign laves til både mindre og større behov.

De anvendes oftest til kosmetisk tandregulering, men det kan også være regulering af tandretning på grund af fysiske komplikationer, som et skævt bid eksempelvis kan give.

Vi er vant til at hjælpe mange voksne med deres tandregulering og har stor erfaring med det.

Når du dukker op på klinikken i Århus C, vejleder vi dig i Invisalign – og vurderer også her, om det er den rette behandling til dig.

ClearCorrect vs. Invisalign

ClearCorrect er som Invisalign et tandreguleringssystem bestående af gennemsigtige skinner.

Ligesom med Invisalign-systemet rykker / retter ClearCorrect-skinnerne dine tænder lidt efter lidt – helt skånsomt og præcist, så du får det smil, du altid har drømt om.

Invisalign er det nyeste af de to systemer, og på klinikken i Århus C har vi derfor valgt at fokusere på denne type af tandretning.

Hvad koster tandretning med Invisalign?

Prisen afhænger helt af omfanget på din tandregulering, men ligger normalt på mellem 15.000 – 35.000 kroner.

Du vil allerede ved første konsultation få et prisoverslag sammen med en behandlingsplan. Hos Godt Smil tilbyder vi fordelagtig finansiering af din tandbehandling.

Læs mere om finansiering af din tandregulering her.

Markante besparelser via ”danmark”

Vidste du, at medlemsskab af Sygeforsikringen “danmark” giver besparelser på din Invisalign-behandling?

Din endelige besparelse vil afhænge af, hvor meget behandling der er behov for til netop dine tænder. Røntgen er eksempelvis ikke en selvfølge, men op til den enkelte tandlæge at beslutte nødvendigheden af.

Et behandlingsforløb med Invisalign-skinner indeholder blandt andet en indledende vurdering af dit tandsæt, en dybere digital analyse og efterfølgende retentionsskinner. Samlet set kan du forvente en besparelse via ”danmark” på et par tusind kroner.

Sådan foregår en behandling med Invisalign

  • Tandlægen vil ved første konsultation foretage en vurdering af, om en behandling med Invisalign er den rette for dig. Vi gennemgår omfanget, varigheden af forløbet og udarbejder en tandreguleringsplan – samt et økonomisk overslag for din behandling. Herefter tager vi røntgenbilleder og aftryk af dine tænder, som anvendes til senere fremstilling af dine individuelle Invisalign-skinner.
  • Hver anden uge skal du skifte til en ny skinne, og hver skinne retter dine tænder cirka mellem 0,2 – 0,3 millimeter. Ved nogle behandlingsforløb skal skinnen udskiftes hver uge. Dette er individuelt afhængig af omfanget af tandretningen. Du skal have skinnerne på 20 – 22 timer i døgnet.


Du skal undervejs i din behandling til konsultation på klinikken i Århus C. Her kontrollerer vi, om din tandregulering forløber som planlagt.

Antallet af konsultationer hos tandlægen er individuelt, men det er enten hver 4., 6., 8., eller 10. uge. Varigheden af behandlingen er individuel og afhænger af omfanget på din tandregulering.

Normalt tager det dog mellem 6 – 18 måneder. Når slutresultatet er opnået, er det vigtigt at vedligeholde dit nye smil.

Det gør du ved at bruge en natskinne eller ved at få sat en tynd metaltråd bag på tænderne (retentionsskinne), så tænderne fastholdes i deres nye positioner.

Vi vejleder dig til den bedste løsning for dig.

Tandforsikring:
Få dækket op til 60%

– og den dækker fra dag ét

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så ringer vi dig op inden for 24 timer på hverdage.
Vi ringer normalt mellem kl. 8 – 16.