Tandrensning i Aalborg

En god mundhygiejne kommer desværre ikke af sig selv. Lad Godt Smil i Aalborg hjælpe dig med din tandrensning.

Formål Forebyggelse af tandkødsbetændelse og paradentose
Resultat Fjernelse af belægninger og en bedre mundhygiejne
Holdbarhed Faglig individuel vurdering
Tilskud
(medlemmer af “danmark”)
Medlemmer af “danmark” mellem 18 – 25 år får 100% af udgiften dækket. Øvrige tilskud afhænger af din gruppe
Antal besøg Regelmæssigt efter individuelt behov
Besøgstid per gang 10 – 15 minutter
Interval Typisk hver 6. eller 12. måned alt efter behov
Fra kr. 161,-

Høj kvalitet til fair pris

Danmarks førende tandlæge

Spar op til 40%

Vi prismatcher alle tandlæger

‘Fremragende’ på Trustpilot

Flere end 500.000 patienter i DK

Hvad er en tandrensning?

En tandrensning er en rensning af tænderne, hvor vi fjerner både tandsten og plak. Dette gør overfladen på tænderne glatte og helt rene, hvilket gør det nemmere at holde munden fri for bakterier.

Afslutningsvis laver vi en afpudsning af dine tænder for at fjerne eventuelle misfarvninger.

En tandrensning vil typisk blive lavet i forlængelse af dit regelmæssige tandeftersyn.

Tandrensning i Aalborg

Skal du have lavet en tandrensning på vores Godt Smil-klinik i Aalborg, kommer du enten til at møde Ann, Ditte eller Vera.

De har helt op til 15 års erfaring i faget og gennem tiden har de hjulpet rigtig mange patienter med tandrensninger.

Du vil derfor møde behandlere med stor ekspertise og solid erfaring, når du besøger Godt Smil i Aalborg – det er din garanti for et rigtig godt resultat.

Tandforsikring:
Få dækket op til 60%

– og vær dækket allerede fra dag ét

Få en god mundhygiejne med tandrensning

For at sikre en god mundhygiejne kræver det som minimum, at du børster dine tænder to gange dagligt og supplerer med tandtråd.

Det er dog sjældent, at du kan få fjernet alle bakterierne i munden på både tandoverfladen og under tandkødet ved blot at børste tænder og bruge tandtråd.

Det er derfor vigtigt, at du med jævne mellemrum får lavet en tandrensning hos tandlægen. For her kan vi hjælpe med at få fjernet belægningerne på dine tænder.

Dette sikrer en god mundhygiejne, så du kan undgå både plak, tandsten og huller i tænderne – og i værste tilfælde paradentose.

Hvornår er en tandrensning nødvendig?

Det kan være svært at holde bakterier (plak) helt væk fra munden ved kun at børste tænder og bruge tandtråd.

Den plak, som ikke fjernes ved tandbørstning, forkalkes og bliver med tiden til tandsten. Da tandsten har en meget ru overflade, giver de yderligere grobund for bakteriebelægninger.

Når disse ligger langs tandkødet, kan de virke irriterende og på sigt føre til tandkødsbetændelse – som på længere sigt kan føre til paradentose.

TEST DIG SELV: Har du tandkødsbetændelse?

Når disse belægninger på tænderne fjernes, og tænderne efterfølgende holdes rene, vil tandkødsbetændelsen forsvinde i løbet af få dage og dit tandkød igen blive sundt.

En regelmæssig rensning af tænderne gør, at de er glatte og derved nemmere at børste rene. Jo renere tænder du har, jo mindre er risikoen for at udvikle tandkødsbetændelse og på sigt paradentose.

Det er derfor altid en god ide at få lavet en tandrensning med jævne mellemrum. Hvor ofte du skal have renset tænderne, er noget, du aftaler med din tandlæge, da dette kan variere meget fra patient til patient.

Hos Godt Smil i Aalborg står vi klar til at rådgive dig om tandrensning, og hvordan vi bedst holder dine tænder sunde og rene.

Efter
Før

Tandrensning hos Godt Smil i Aalborg

Det gør som udgangspunkt ikke ondt at få renset tænder, men lider du fx af tandlægeskræk, kan du sagtens blive dårlig bare ved tanken.

Skal du have lavet en tandrensning på vores klinik i Aalborg, kommer du enten ind til Vera, Ann eller Ditte.

Inden vi går i gang med behandlingen, fortæller vi dig, hvad der kommer til at foregå, og hvordan vi bedst vedligeholder dine tænders sundhed.

Og er du nervøs for behandlingen, kan vi også tilbyde dig 100% smertelindring i forbindelse med din tandrensning. Det er vigtigt for os, at du føler dig så tryg og afslappet under behandlingen som muligt.

Med deres mange års erfaring i faget og deres mange behandlinger bag sig kan du være helt tryg ved at lade Ann, Vera eller Ditte stå for din tandrensning.

Gode råd til, hvordan du bedst passer på dine tænder

Det er altafgørende for dine tænder, at du har en god mundhygiejne. Det får du først og fremmest ved at børste dine tænder grundigt (ikke hårdt) to gange dagligt.

Ved grundig børstning menes der, at du skal godt og grundigt ind alle vegne og børste alle tandoverflader. Her er det vigtigt at supplere med tandtråd, så du er sikker på også at få rengjort de steder, som tandbørsten ikke kan nå.

Få en sundere mundhygiejne med disse 6 tips >>

Udover daglig tandbørstning er det også vigtigt at gå til tandlæge med jævne mellemrum.

Hos Godt Smil i Aalborg sørger vi for at fuldende dit tandeftersyn med en tandrensning, som også er med til at sikre en god mundhygiejne.

Få billig finansiering

Betal din tandbehandling med LAVE månedlige ydelser

Skal vi kontakte dig?

Udfyld formularen – så ringer vi dig op inden for 24 timer på hverdage.
Vi ringer normalt mellem kl. 8 – 16.