Godt Smil Tandlægerne er Danmarks største og førende tandlægekæde med i alt 60 tandlægestole fordelt på 10 topmoderne klinikker, beliggende i landets største byer.

Kæden har også eget dansk dentallaboratorium, der fremstiller flere typer porcelænskroner i meget høj kvalitet.

Godt Smil klinikkernes tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og narkoselæger behandler hver eneste dag over 1.000 tilfredse patienter.

Personalet i Godt Smil går aldrig på kompromis med kvaliteten, og sætter altid dig og dine behov i centrum. Hos Godt Smil Tandlægerne får du tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris.

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan ideen til Godt Smil opstod, hvordan konceptet blev til virkelighed samt lære vores vision at kende.

blivkontaktet

derforervibillige

sevorespriser

findklinikker

Ideen opstår

Ideen til Godt Smil opstod i foråret 2005. Danske tandlæger blev kritiseret i medierne for at have for høje priser sammenlignet med nabolande som Sverige og Tyskland. Udover høje priser på tandbehandlinger blev tandlægerne også beskyldt for at foretage en form for fælles prisfastsættelse.

Langt de fleste danske tandlæger fulgte dengang den samme prisstruktur, og det var derfor næsten umuligt for patienterne at opnå en besparelse, uanset valg af tandlægeklinik i Danmark.

Flere og flere danskere fik øjnene op for denne kendsgerning, og opsøgte derfor tandlæger i udlandet. Især i København og Sønderjylland, hvor afstanden til billigere tandlæger er relativ beskeden, valgte en væsentlig andel af den voksne befolkning at sige farvel til deres danske tandlæge.

De danske tandlæger begrundede det høje prisniveau med, at kvalitet og pris hang sammen. Et prisfald ville derfor resultere i en lavere kvalitet, som i sidste ende ville ramme patienterne.

Dette argument forklarede dog langt fra, hvorfor nabolande som Sverige og Tyskland kunne udføre de samme behandlinger til en lavere pris end i Danmark? Både Sverige og Tyskland har mindst den samme levestandard som i Danmark, og er desuden kendt for at have et utroligt velfungerende sundhedsvæsen.

Det var derfor næppe rimeligt at antage, at kvaliteten af de udførte behandlinger skulle være lavere i Sverige og Tyskland end i Danmark. Men hvorfor var priserne så op til 40% lavere i Sverige og Tyskland?

Efter en omfattende undersøgelse af pris- og efterspørgselsforhold i både Danmark, Sverige og Tyskland blev det helt tydeligt – den høje pris for tandbehandling i Danmark skyldtes primært manglende konkurrence på markedet.

Den konkurrence som til stadighed får de svenske og tyske tandlæger til at tilbyde konkurrencedygtige priser, syntes på daværende tidspunkt ikke at eksistere blandt de danske tandlæger.

Manglen på konkurrence har således resulteret i, at tandlægerne i Danmark længe har kunnet opretholde et kunstigt højt prisniveau, hvor sammenhængen mellem kvalitet, pris og service ikke længere stemmer overens. Netop denne realitet skabte ideen til et nyt koncept i Danmark – et koncept som skulle tilbyde danskerne en høj kvalitet til en lavere pris, og endda helt uden at rejse til udlandet. Et koncept som i dag hedder Godt Smil.

Fra ide til virkelighed

Den første Godt Smil klinik åbnede i april måned 2008 i Horsens, knap halvandet år efter at ideen til konceptet opstod. Klinikken råder i dag over seks tandlægestole, og fungerer desuden som kædens administrative hovedsæde. I løbet af det første år tilmeldte over 3.000 patienter sig den nye klink, og dette tal var ved udgangen af 2012 helt oppe på over 9.000 patienter.

Klinikkerne i Godt Smil har truffet et afgørende valg om at tilbyde patienter tandbehandlinger af en høj kvalitet til en fair pris. Priserne er helt op til 40% lavere end gennemsnittet i Danmark, og matcher dermed prisniveauet i både Sverige og Tyskland. Det er således ikke længere nødvendigt at tage til udlandet for at få tandbehandlinger til lave priser.

I alt råder klinikkerne over 60 tandlægestole og beskæftiger over 150 dygtige tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og administrativt personale. Derudover har flere af klinikkerne tilknyttet egen speciallæge i anæstesi.

Vores vision

Godt Smil Tandlægerne har som vision at tilbyde tandbehandling af en høj kvalitet til en fair pris.

trust_pilot_dna
Inden udgangen af år 2020 skal Godt Smil Tandlægerne være Skandinaviens største og førende tandlægekæde. Alle klinikkerne skal være indrettet med markedets nyeste udstyr, og kun de bedste materialer skal anvendes i behandlingerne.

Videreuddannelse af personale, kvalitetskontrol samt nøje udvælgelse af tandlæger skal være med til at sikre en ensartet høj kvalitet på samtlige Godt Smil klinikker.

Patienten skal altid sættes i centrum under hele behandlingsforløbet. Vi skal fortsat være den tandlægeklinik med den højeste patienttilfredshed på blandt andet Trust Pilot.

Følg Godt Smil på Facebook og modtag nyheder og tilbud på din tandlægebehandling.