Billig tandlæge Billig tandlæge
Godt smil - menu
SØG
Betaler du for meget hos tandlægen?
Betaler du for meget hos tandlægen?

Betaler du for meget hos tandlægen?

Spar op til 40 procent på din tandbehandling

Kontakt os

Synes du også at det er for dyrt at gå til tandlæge, og har du ikke råd til den behandling du ønsker dig? Godt Smil tilbyder tandbehandling af høj kvalitet til fair priser. Vores priser er helt op til 40 procent lavere end hos andre tandlæger i Danmark. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage!

Spar op til 40 procent

Godt Smil er Danmarks førende tandlægekæde med 32 topmoderne klinikker placeret i landets større byer. Vi tilbyder tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris. Faktisk kan du spare helt op til 40 procent på din tandbehandling ved at vælge Godt Smil. Vores priser er især lavere på porcelænskroner, implantater og tandblegning. Gør som over 150.000 af vores andre tilfredse patienter, og skift til Godt Smil næste gang du skal til tandlæge. Det betaler sig!

Derfor er vi billigere

Årsagen til at vi kan tilbyde lavere priser på tandbehandling, skyldes at Godt Smil som Danmarks førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler. Jo mere man køber, desto bedre priser kan man forhandle sig til. Den besparelse som vi opnår hos vores leverandører, giver vi videre til dig som patient igennem lavere priser. På denne vis har vi siden åbningen af den første klinik i 2008 sikret danskerne tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris.

Mange specialer

Vores topmoderne klinikker beskæftiger flere end 650 dygtige fagfolk bestående af tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og narkoselæger. Således tilbyder vi vores patienter en række forskellige specialer, og har meget erfaring i langt de fleste former for tandbehandling. Uanset om du skal have lavet en tandrensning, plastfyldning eller en større kosmetisk behandling, har vi de rette kompetencer til at hjælpe dig så smertefrit og trygt igennem hele behandlingen som overhovedet muligt.

Landsdækkende garanti

Vores første klinik åbnede i Horsens i april 2008 og siden er det gået rigtig stærkt. I dag har vi 32 flotte klinikker i Danmark, og åbner hvert år 3-4 nye klinikker. Alle klinikkerne følger det samme koncept om at tilbyde en høj kvalitet til en fair pris. I 2014 blev klinikkerne enige om at tilbyde alle patienter en udvidet landsdækkende garanti. Det betyder at du altid selv kan vælge hvilken klinik i Godt Smil som skal udføre din behandling. Dette sikrer vores patienter en større fleksibilitet.

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Senest har vi introduceret vores koncept om fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Det er vi faktisk den eneste tandlægeklinik i Danmark som tilbyder. Dette er din garanti for en tandbehandling af høj kvalitet og en god oplevelse på klinikken. Vores dygtige tandlæger gør alt for, at du skal være tilfreds med at vælge Godt Smil som din tandlæge. Det er dog vigtigt, at du altid fortæller os hvis der er noget vi kan blive endnu bedre til. Vi ønsker at være din bedste tandlæge nogensinde!

Ring og hør nærmere om vores finansieringsmuligheder. Vi sidder klar ved telefonen.

Kontakt din lokale Godt Smil tandlæge