Vores tandlægepriser er værd at sammenligne

Spar op til 40% på især større behandlinger

Sygeforsikring Danmark Er du medlem?
Gruppe Hvilken gruppe er du i?
Vælg aldersgruppe Din alder?

Ofte stillede spørgsmål til vores priser

Hvorfor er Godt Smil op til 40% billigere?

Vores lave priser er et resultat af nogle yderst fordelagtige indkøbsaftaler og højteknologiske udstyr. Du kan se mere her.

Er I billigere med alle ydelser?

Nej, prisen på nogle ydelser (de såkaldte “faste ydelser”) er fastsat af den offentlige sygesikring, og de er derfor den samme hos alle tandlæger. Faste ydelser er fx tandeftersyn, tandrensning, nogle typer røntgen, mindre fyldninger mm.

Men de såkaldte “frie ydelser” er vi ofte billigere med – specielt på de større behandlinger. Frie ydelser omfatter bl.a. bedøvelse, rodbehandling, tandretning, større fyldninger, tandimplantater mm.

Kan jeg afdrage eller få regningen med hjem?

Nej, hos Godt Smil betaler du på klinikken efter hver behandling. Har du brug for finansiering af din tandbehandling? Så kan en af vores samarbejdspartnere sikkert hjælpe dig med små månedlige ydelser – Se muligheder for finansiering her

Kan jeg bruge overslag (pris) fra min egen tandlæge?

Nej, det kan du desværre ikke. Vi er nød til, at se dig til en undersøgelse først, for at skabe vores egen faglige vurdering af din behandling.

Eksempler på beregning af tilskud

Plastfyldning på en stor kindtand med 3 flader med bedøvelse og 1 røntgenbillede

Anja på 41 år får lavet en plastfyldning på en stor kindtand med 3 flader med bedøvelse og 1 røntgenbillede.

Prisen ved tandlægen er 1.573,67 kr. da hun er medlem af Sygeforsikringen “danmark” i gruppe 5, 2 og 1 får hun 453 kr. tilbage for tandbehandlingen.  

Fjernelse af tand og implantat i underkæben

Ole på 55 år får fjernet en tand og sat et implantat i underkæben. Der bliver lavet en tandudtrækning, et røntgenbillede, og der bliver sat et implantat i. Fordi der ikke var knogle nok i kæben bliver der lagt lidt knogle ned ved implantatet.

Efter et par måneder bliver der lavet en abutment operation. Her bliver der taget aftryk / scanning til kronen, der skal sættes fast på implantatet.

Prisen for hele behandlingen bliver 18.982,68 kr.  Patienten er medlem af Danmark i gruppe 1, så han vil få 6.815,15 kr. i tilskud.

Hvis han havde været i gruppe 5, så vil tilskuddet være 3.638.00 kr.

Vigtigt: læs dette i forbindelse med tilskud

Tilskuddene på denne side er baseret på Sygeforsikringen “danmarks” tilskud. Vi tager forbeholde for fejl.

Betaling af tilskud

Vi gør opmærksom på, at i forbindelse med dit tandlægebesøg hos Godt Smil skal det fulde beløb betales på klinikken. Tilskuddet vil herefter blive tilbagebetalt af Sygeforsikringen “danmark”. Dette enten en gang om måneden eller 2 gange om året afhængig af din aftale med Sygeforsikringen “danmark”. Du kan læse mere om dette på Sygeforsikringen “danmark”s hjemmeside.

Gør selv opmærksom på, at du er medlem af Sygeforsikringen “danmark”

For at få tilskud, skal du være medlem af Sygeforsikringen “danmark”. Det er vigtigt at du selv gør opmærksom på, at du er medlem af Sygeforsikringen “danmark” på din Godt Smil klinik, da personalet på klinikkerne ikke kan se om du er medlem, men derimod skal indberette dette.

Ændringer i grupper og anciennitet

Hvis du ændrer gruppe skal du også selv informere om det ude på klinikken. Du skal dog være opmærksom på, at din anciennitet ikke medfølger, hvis du skifter gruppe. Det er vigtigt, at du kontakter Sygeforsikringen “danmark”, hvis du har spørgsmål til grupper, anciennitet og skift i mellem grupperne. 

Kontakt altid Sygeforsikringen “danmark” ved spørgsmål til tilskud

Ved spørgsmål om tilskud til tandbehandlinger skal du kontakte Sygeforsikringen “danmark” da udregningerne sker baseret på vores journalsystem. Vi gør således opmærksom på, at vores behandlere ikke har adgang til Sygeforsikringen “danmark”.

6 gode grunde til at vælge godt smil

  • Høj kvalitet til en fair pris
  • Flest 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot (og mest anmeldte)
  • Stort fokus på tandlægeskræk
  • Førende indenfor implantater og kroner
  • Fuld tilfredshed eller pengene tilbage
  • Landsdækkende garantiordning

Godt Smil – spar op til 40% på din tandbehandling

Velkommen til Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra et tandeftersyn til kosmetisk tandbehandling. Ved at vælge Godt Smil som din nye tandlægeklinik, kan du spare helt op til 40 procent på din tandbehandling. Årsagen til klinikkernes lave priser skyldes, at Godt Smil, som Danmarks førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler.