Billig tandlæge Billig tandlæge
Godt smil - menu
SØG

Klinikkerne i Godt Smil er topmoderne, og tilbyder tandbehandling af høj kvalitet til fair pris. Du kan spare helt op til 40 procent på din tandbehandling. Vores tandlægepriser er især lavere på porcelænskroner, implantater, tandblegning og tandregulering.

Årsagen til klinikkernes lave priser skyldes, at Godt Smil, som Danmarks førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler. Bemærk at Sygeforsikringen “danmark” yder tilskud til tandbehandlinger.

Du kan i vores prisliste se, hvad du kan få af tilskud på dine tandbehandlinger. Vi gør opmærksom på at det fulde beløb skal betales på klinikken. Tilskuddet sendes herefter retur fra Sygeforsikringen "danmark" og kan variere fra vores estimat her på siden, afhængigt af bl.a hvilken gruppe du tilhører og din anciennitet.

Du kan læse mere om grupperne og anciennitet på Sygeforsikringen “danmark”s hjemmeside.

Du kan trygt komme på klinikken

Ift. coronavirus tager vi alle hygiejnemæssige forbehold, vi bruger nødvendige værnemidler og sørger for god afstand.

Eksempler på beregning af tilskud

Anja på 41 år får lavet en plastfyldning på en stor kindtand med 3 flader med bedøvelse og 1 røntgenbillede. Prisen ved tandlægen er 1.573,67 kr. Da hun er medlem af Sygeforsikringen "danmark" i gruppe 5 får hun 453 kr. tilbage for tandbehandlingen, hvis hun havde været i gruppe 1 eller 2 vil hun have fået 453 kr. tilbage fra Sygeforsikringen "danmark".  

Ole på 55 år får fjernet en tand og sat et implantat i underkæben. Der bliver lavet en tandudtrækning, et røntgenbillede, og der bliver sat et implantat i. Fordi der ikke var knogle nok i kæben bliver der lagt lidt knogle ned ved implantatet. Efter et par måneder bliver der lavet en abutment operation. Her bliver der taget aftryk / scanning til kronen, der skal sættes fast på implantatet. Prisen for hele behandlingen bliver 18.982,68 kr.  Patienten er medlem af Danmark i gruppe 1, så han vil få 6.815,15 kr. i tilskud. Hvis han havde været i gruppe 5, så vil tilskuddet være 3.638.00 kr.

Vigtigt: Læs dette i forbindelse med tilskud

Vi gør opmærksom på, at i forbindelse med dit tandlægebesøg hos Godt Smil skal det fulde beløb betales på klinikken. Tilskuddet vil herefter blive tilbagebetalt af Sygeforsikringen "danmark".

Dette enten en gang om måneden eller 2 gange om året afhængig af din aftale med Sygeforsikringen "danmark". Du kan læse mere om dette på Sygeforsikringen “danmark”s hjemmeside.

For at få tilskud, skal du være medlem af Sygeforsikringen "danmark". Det er vigtigt at du selv gør opmærksom på, at du er medlem af Sygeforsikringen "danmark" på din Godt Smil klinik, da personalet på klinikkerne ikke kan se om du er medlem, men derimod skal indberette dette.

Hvis du ændrer gruppe skal du også selv informere om det ude på klinikken. Du skal dog være opmærksom på, at din anciennitet ikke medfølger, hvis du skifter gruppe. Det er vigtigt, at du kontakter Sygeforsikringen "danmark", hvis du har spørgsmål til grupper, anciennitet og skift i mellem grupperne. 

Ved spørgsmål om tilskud til tandbehandlinger skal du kontakte Sygeforsikringen "danmark", da udregningerne sker baseret på vores journalsystem. Vi gør således opmærksom på, at vores behandlere ikke har adgang til Sygeforsikringen "danmark".

Er der forskel på tandlægepriser?

Ja, specielt på de såkaldte frie ydelser - og her er vi op til 40% billigere.
Priser på almindelige ydelser som tandundersøgelse, tandrensning og paradentosebehandling er bestemt af regionerne.
Så her er priserne ens hos de forskellige tandlæger. Frie ydelser er behandlinger som rodbehandling, bedøvelse, kroner, implantater m.fl. Og her er Godt Smil altså (ofte meget) billigere. Se vores prisliste for eksakte priser.

Hvorfor er jeres priser billigere end andre tandlæger?

Da vi har 26 klinikker i Danmark, har vi andre muligheder for indkøb, og det vi sparer, det sparer du også. Og så er der en masse andre fordele, ved at være et stort fællesskab. Og det er alt sammen med til at gøre Godt Smil konkurrencedygtige - og give billigere priser.

Kan jeg få tilskud til tandlæge?

Ja, der er flere forskellige typer tilskud - blandt andet
- Helbredstillæg
- Socialydelser (paragraf 82a)
- Tilskud fra regionen (hvis du fx har haft cancer)
- Du kan få samme tilskud hos os, som ved andre tandlæger - og vi hjælper dig gerne.

Jeg er medlem af sygesikring Danmark - kan jeg få tilskud?

Ja, det kan du. Da vi er helt almindelige tandlægeklinikker, får du de samme tilskud fra Danmark hos os, som andre steder. Og vi hjælper med at indberette det til Danmark, så du ikke skal gøre noget selv.

Er jeres tandlægepriser ens på alle klinikker?

Nej det er de ikke helt. Da man ikke må have 100 % ens priser, pga. konkurrencestyrelsen, er vi tvungen til at havde en lille prisforskel på klinikkerne.

Loading...