Billig tandlæge Billig tandlæge
Godt smil - menu
SØG
Noerrebro

Godt Smil Tandlægerne
på Nørrebro

Åbningsdag 29. juni 2020
– men du kan booke tid allerede nu

Kontakt os

Ring til os

Ring til os

Mandag - Fredag:
kl. 8.00 - 16.00

Ring på 44 22 41 83
Bliv kontaktet

Bliv kontaktet

Ønsker du at blive kontaktet af din tandlæge? Udfyld da venligst kontaktformularen.

Adresse

Godt Smil Nørrebro
Tagensvej 70, 4. sal
2200 København N

KOM FORREST I KØEN
Download vores App

DOWNLOAD TIL IPHONE DOWNLOAD TIL ANDROID

Du kan trygt komme på klinikken

Ift. coronavirus tager vi alle hygiejnemæssige forbehold, vi bruger nødvendige værnemidler og sørger for god afstand.

Spar helt op til 40% på din tandbehandling

Velkommen til Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra et tandeftersyn til kosmetisk tandbehandling. Ved at vælge Godt Smil som din nye tandlægeklinik, kan du spare helt op til 40 % på din tandbehandling. Årsagen til klinikkernes lave priser skyldes, at Godt Smil, som Danmarks førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler.

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

Høj kvalitet til en fair pris

Specialister i tandlægeskræk

Få 100% smertefri behandling

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Førende inden for implantater & kroner

Bedst anmeldte tandlæger på Trustpilot

Få GRATIS coaching mod tandlægeskræk

I en begrænset periode kan du få en gratis coaching session
til en værdi af 850 kr. per session.

FÅ GRATIS HJÆLP TIL DIN TANDLÆGESKRÆK

KOM INDENFOR

Godt Smil – din tandlæge i København N

Velkommen til din Godt Smil tandlæge på Nørrebro. Du får med vores nyåbnet klinik en topmoderne tandlægeklinik, med fokus på at tilbyde tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris.

Vores klinik er en del af Godt Smil kæden, som er landets førende tandlægekæde beståemde af 29 klinikker. Godt Smil er blandt de tandlægeklinikker, som har landets højeste patienttilfredshed. Du kan læse mere om vores patienters oplevelse på Trustpilot.dk.

Du får fair priser

Som en del af Godt Smil kæden, har vi mulighed for at tilbyde dig nogle rigtigt lave priser på tandbehandling. Dette skyldes, at vi i samarbejde med kædens øvrige 28 klinikker, har indgået nogle gode rabataftaler med vores leverandører.

Når man køber ind i fællesskab, opnår man nogle langt bedre priser hos leverandørerne, end hvis man blot er en enkelt klinik. Det vi sparer på indkøb, giver vi igennem lavere priser til dig som patient hos Godt Smil. På denne måde får du en høj kvalitet og billige tandlæge priser på Nørrebro, og i nogle tilfælde kan du spare helt op til 40 procent. 

En tandlæge som tager hensyn

Hos Godt Smil på Nørrebro er patienten altid i centrum. Vi gør alle vores bedste for, at det skal være en god oplevelse at gå til tandlæge.

Lider du af tandlægeskræk er vores klinik det rigtige valg. Udover særlige hensyn tilbyder vi også at udføre din tandbehandling under sedering eller fuld narkose. Dette kan især være en fordel, hvis du skal igennem en større behandling med tandimplantater og knogleopbygning. Du kan under tandlægeskræk læse mere om sedering og fuld narkose.

Team med høj faglighed 

Vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter har opnået et højt fagligt niveau, og sammen forsøger vi altid at yde den mest optimale kvalitet i vores behandlinger.

Vores klinik på Nørrebro er ejet og drevet af tandlægen Matthias Godt. Foruden Matthias beskæftiger klinikken 3 tandlæger, 5 tandplejere og 6 klinikassistenter. 

Moderne udstyr

Klinikken råder over opdateret udstyr, som gør det mere sikkert og bekvemt at gå til tandlæge. Vi benytter eksempelvis digital røntgen og digital panoramarøntgen med lav stråling. Alle klinikrum har røntgenapparat, og vi har derfor mulighed for at tage røntgen ved tandlægestolen. 

Vores udstyr til desinfektion giver en høj sikkerhed for, at vores instrumenter er helt rene. Det nyeste digitale udstyr er med til at sikre en højere kvalitet, og er desuden med til at reducere din tid i tandlægestolen. 

Transport og parkering

Flere fra København N benytter Godt Smil Nørrebro, det er derfor vigtig, at det let for vores patienter at komme til vores klinik. Klinikken på Nørrebro er placeret 350 meter fra Skjolds Plads metro og bus 6A holder lige ude foran klinikken.

Er du kørende henviser vi til de offentlige parkerings pladser, som du finder inde for en omkreds af 500 meter.

Tandbehandlinger i København N

Vi har stor erfaring med større tandbehandlinger, og tandprotesebehandlinger udføres i samarbejde med Tandprotesehuset. Her er et udvalg af de tandbehandlinger, som vores dygtige team tager tager sig af: 

Personale i Godt Smil København N

Vores tandlæge på Nørrebro har ansat yderst kompetent personale – herunder 5 tandlæger, 3 tandplejere og 7 klinikassistenter. De har alle mange års erfaring med at udføre de fleste former for tandbehandlinger. For at holde os ajour og blive endnu dygtigere har vi fokus på efteruddannelse – vi har deltaget i talrige kurser med danske såvel som udenlandske specialister.

Find Godt Smil tandlægen i Nørrebro

Din lokale Godt Smil tandlæge i København N er beliggende på Tagensvej 70, 4 sal. På trods af at klinikken er beliggende i centrum, er der ikke langt til den nærmeste parkeringsplads. Klinikken har elevator, og er yderst handicapvenlig. Klinikkens adresse er:

Godt Smil Nørrebro

44 22 41 83

Tagensvej 70, 4 sal

2200 Nørrebro

Transport og parkering

Godt Smil Nørrebro ligger 350 meter fra Skjolds Plads Metro og bus 6A holder ude foran klinikken. Er du kørende kan du gøre brug af byens offentlige parkeringspladser- Vi gør opmærksom på tidsbegrænset parkering.  

Loading...