Billig tandlæge Billig tandlæge
Godt smil - menu
SØG
Udstyr
Udstyr

Udstyr

Højteknologisk udstyr sikrer præcision

Kontakt os

Godt Smil klinikkerne er alle indrettet med det nyeste og mest moderne tandlægeudstyr, der findes på markedet for tandbehandling.

Der er sket en voldsom udvikling af ny teknologi og udstyr inden for tandlægebehandling de seneste år. Den nye teknologi gør at behandlingerne bliver bedre og ofte også mere skånsomme for patienterne. Den nyeste teknologi er med til at sikre dig en tandbehandling af høj kvalitet, og reducerer samtidig din tid i tandlægestolen.

Ved alle tandlægestole er der installeret et digitalt røntgen og en fladskærm. Ved hjælp af det digitale røntgen kan vi tage billeder på under to minutter, vise dem på en skærm og diskutere dem med dig.

Alle tandlægeklinikkerne har også installeret egen panorama scanner, og kan derfor tilbyde digitale 3D panoramaoptagelser af hele tandsættet og kæbeleddet. Panoramaoptagelser er især meget anvendelige ved implantologi og kirurgi.  

De fleste af vores klinikker har også interorale Trios-scannere, der er så avancerede, at kroner og andet protetisk arbejde kan blive udført til perfektion.

Tandproblemer?

 Kontakt os