Billig tandlæge Billig tandlæge
Godt smil - menu
SØG
Kompetencer
Kompetencer

Kompetencer

Et bredt erfaringsgrundlag
sikrer dig tryghed

Kontakt os

Godt Smil Tandlægerne er Danmarks største og førende tandlægekæde med over 450 dygtige tandlæger, tandplejere, klinikassistenter og administrativt personale. Flere af klinikkerne har desuden tilknyttet egen speciallæge i anæstesi.

Klinikkerne i Godt Smil råder over tandlæger og tandplejere med en række forskellige kompetence, og har dermed et bredt erfaringsgrundlag inden for langt de fleste former for tandbehandlinger.

Uanset hvilken tandbehandling du ønsker, kan Godt Smil Tandlægerne tilbyde dig en professionel og tryg behandling hos et kompetent personale med særligt fokus på at afhjælpe tandlægeskræk.

For at sikre dig et højt kompetence- og vidensniveau, deltager tandlægerne og tandplejerne i Godt Smil, så ofte som muligt, ved både nationale og internationale uddannelseskonferencer og seminarer. Godt Smil afholder også interne kurser, hvor tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne i Godt Smil udveksler erfaringer fra hverdagens behandlinger.

Foruden den almene tandpleje tilbyder klinikkerne i Godt Smil behandlinger inden for følgende områder:

  • Implantater og rekonstruktion af tandsæt
  • Porcelænskroner og porcelænsfacader
  • Proteseløsninger stabiliseret på tryklåse
  • Behandling i sedering eller fuld narkose

Lider du af tandlægeskræk?

Lider du af tandlægeskræk, kan flere af klinikkerne i Godt Smil også tilbyde at udføre din tandbehandling under sedering eller fuld narkose. Dette kan lade sig gøre, da Godt Smil har et tæt samarbejde med en række dygtige og erfarne speciallæger i anæstesi. Godt Smil Tandlægerne er parate til at gøre alt for, at din behandling bliver udført med størst mulig smertefrihed og præcision.

Tandproblemer?

 Kontakt os