Billig tandlæge Billig tandlæge
Godt smil - menu
SØG
Dentallaboratorium
Dentallaboratorium

Dentallaboratorium

Godt Smil har eget dansk dentallaboratorium

Kontakt os

Hos Godt Smil er vi stolte over at have eget dansk dentallaboratorium. Laboratoriet er placeret i forlængelse af vores klinik i Højbjerg, og er blandt de mest moderne dentallaboratorier i Danmark. På nuværende tidspunkt beskæftiger vores dentallaboratorium syv dygtige tandteknikere.

På dentallaboratoriet fremstiller vi alle former for porcelænskroner i en meget høj kvalitet, og har altid fokus på opnå flotte æstetiske løsninger til vores patienter. Af samme årsag råder vi også over et bredt udvalg af forskellige materialetyper i alle tænkelige farvekombinationer. Vi anvender naturligvis kun de bedste og mest veldokumenterede materialer i vores produktion.

Ved anvendelse af den nyeste 3D teknologi på markedet, er det muligt at scanne og derefter fræse porcelænskronerne med stor præcision og dermed sikre en perfekt kanttilslutning ved tandkødet. En perfekt kanttilslutning er med til at sikre, at en tandbehandling med porcelænskroner har en længere levetid, og er således til fordel for både tandlæge og patient.

Vores dygtige tandteknikere på dentallaboratoriet tilbyder naturligvis også at foretage individuelle farveprøver og tilpasninger. Dette kan være en fordel, såfremt der er tale om fremstilling af porcelænskroner til fortænderne eller i tilfælde af anden særlig kosmetisk krævende behandling.

 

Tandproblemer?

 Kontakt os