VELKOMMEN TIL GODT SMILS KARRIEREUNIVERS

Godt Smil – Danmarks førende tandlægekæde

Godt Smil vil være Danmarks førende tandlægekæde. Vi vil være førende ikke bare i forhold til faglighed og patienttilfredshed, men også i forhold til de rammer og muligheder vi giver vores medarbejdere. Siden 2008 er Godt Smil vokset fra én enkelt klinik til 29 topmoderne klinikker, og patienterne strømmer fortsat til. I takt med, at vi vokser, får vi løbende brug for dygtige medarbejdere, der vil være en del af noget større og noget unikt. Vi arbejder under mottoet ONE COMPANY – ONE CULTURE - ONE FAMILY.

Hvad kan Godt Smil tilbyde?

Der er mange fordele ved at blive en del af en kæde – især Danmarks førende tandlægekæde.

Med en synlig ledelse og et godt bagland, er alt muligt. Vi tilbyder attraktive løn og ansættelsesvilkår i et udviklende og stærkt fagligt miljø. Læs mere om de mange fordele, og hvad Godt Smil kan tilbyde lige her:

Godt Smil Academy

I Godt Smil har vi ambitioner om at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere. Derfor prioriterer vi at sikre både faglig og personlig udvikling hos alle vores medarbejdere.   

Vi har mange dygtige og erfarne medarbejdere i Godt Smil, og vi lægger vægt på, at vores ansatte indgår i et fællesskab af passionerede medarbejdere, som gerne deler ud af deres ekspertise og erfaring. 

Godt Smil Academy danner rammen for vores interne kurser og uddannelse. Vi arbejder målrettet på at sikre et højt fagligt niveau i vores udbud af videreuddannelse, og vi holder os opdateret med nyeste viden. Undervisningen varetages både af interne fagspecialister samt eksterne specialister.

Godt Smil Area Managers

Hos Godt Smil er der tilknyttet en Area Manager til hver klinik, som hjælper med de forskellige administrative og trivselsmæssige ting, der måtte være, så du kan have fokus på det du er bedst til.

Godt Smil Area Managers
Godt Smil Dental Lab

Godt Smil Dental Lab

Som en del af Godt Smil har du adgang til eget dansk Dentallaboratorium, af den højeste standard, der fremstiller porcelænskroner til vores klinikker rundt om i landet.

Godt Smil Servicecenter

Godt Smil Servicecenteret understøtter receptionisterne på de forskellige klinikker, og sørger for fyldte aftalebøger, og dermed arbejde til dig og dine kollegaer.

Godt Smil Servicecenter
Godt Smil Marketing

Godt Smil Marketing

Godt Smil har deres egen marketingafdeling, der blandt andet sikrer nye patienter gennem forskellige kampagnemæssige tiltag. Samtidig sikrer de, at hjemmesiden altid er up-to-date.

Godt Smil arbejdsmiljø

I Godt Smil er vi der for vores patienter og for hinanden - hver dag. Vi tror på, at en god patientbehandling og en høj trivsel blandt på arbejdspladsen hænger uløseligt sammen.

Hos os er alle medarbejdere lige vigtige og skal behandles med respekt og omsorg. Det er afgørende for os, at hver enkelte medarbejder trives og anerkendes for sin indsats.

Vi stiller derfor også høje krav til, hvordan vi behandler hinanden på arbejdet. Vi arbejder ligeledes med trivsel og arbejdsmiljø på klinikkerne og tager hånd om de medarbejdere som ikke trives.

Vores hverdag og måden vi behandler vores patienter og hinanden på bygger på 4 værdier; fællesskab, omsorg, kvalitet og tid.

Hvordan er kulturen i Godt Smil?

Vivid convoctum nossedem in vastemu suspio, Ti. At cives per untes bon ressitandam habessatquam fendi tude ta, et con de constre crei in diensua stabem Pat. 

Ti. At cives per untes bon ressitandam habessatquam fendi tude ta, et con de constre crei in diensua stabem Pat. Viceps, que vest nonfentiferi stre, Ti. Palin temus sescrecris adhui popontra quiderc eperit am lis hem dem ius, quonsus pioreis simis. Veris cum pervis ia ma, quos, terum si pulvis Martuderem obunt. Opopublis. es! Evit rei sendam ommo milii sus, virmilnenti civir publin vir porterv ideestus, 

Hvorfor blive en del af Godt Smil?

Vil du vide mere om de forskellige funktioner i Godt Smil?

Tag et kig i vores karriereunivers, for at lære os bedre at kende – og måske finde dit kommende job. 

Læs og se mere, hvordan du kan blive en del af Godt Smil familien lige her:

Tandlæge

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde, og hvordan det er at være ansat som tandlæge i Godt Smil.

tandlaege
tandplejer

Tandplejer

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde, og hvordan det er at være ansat som tandplejer i Godt Smil.

Klinikassistent

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde, og hvordan det er at være ansat som klinikassistent i Godt Smil.

klinikassistent
receptionist

Receptionist på en Godt Smil klinik

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde, og hvordan det er at være ansat som receptionist på en af vores klinikker i Godt Smil.

Servicecenter receptionist

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde, og hvordan det er at være ansat som receptionist i Godt Smil's servicecenter.

servicemedarbejder
area manager

Area Manager

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde, og hvordan det er at være ansat som Area Manager i Godt Smil.

Socialt ansvar & FN's Verdensmål

Isum iamplius bonduc iam di peridentil tur publi st inatus.

Untin vividiisqua iam ore, nosteru ncepopublica praci suppl. Huis, ex mantre tabervis? On iam hum obsene ocut ficastr ehebus M. Habitil icertum nes pris, se etor initili cauremu steliamque rei pri inatam iam et L. mus conimmorit.

Ecerfec facchum remquameri cone nos clem ses vit octum pri poerfirmius es Catus convocupio, nulario, qui publi, conontis plissinatio vitis videti, qua restillarei silinimaciem cre posum ausseniam mus apere ninatientem P. O tarions uppliaeque cus, quam in se iurnit? 

Epero iniura maximis, quit; eto mactus hoctusul ut ingules omniquitri poterum inerem potereo, co es Caturnu vitam ducero aut pritanum aucid dium que te, nos es sende terevid entis, factudea L. V

Ledige stillinger

Godt Smil er en virksomhed i vækst og vi søger derfor løbende dygtige medarbejdere, der kan være med til at sikre et højt fagligt niveau. 

Ønsker du en karriere, der er rig på personlig og faglig udvikling – så bliv en del af Godt Smil.

Godt Smil beskæftiger ca. 500 dygtige medarbejdere og vi er altid interesseret i at komme i kontakt med potentielle medarbejdere. 

Kig under ledige stillinger eller søg uopfordret, hvis du også vil være en del af Danmarks førende tandlægekæde.

MØD NOGLE AF DEJLIGE VORES KOLLEGAER

Angelika Tandlæge

Angelika Tandlæge

"Lorem ipsum dolor isit meta neta suzukl, er lorem ipsum amet ahmet."

Tine Tandplejer

Tine Tandplejer

"Lorem ipsum dolor isit meta neta suzukl, er lorem ipsum amet ahmet."

Charlotte Klinikassistent

Charlotte Klinikassistent

"Lorem ipsum dolor isit meta neta suzukl, er lorem ipsum amet ahmet."

Loading...