Dine karrieremuligheder
som tandlæge hos Godt Smil

Vi hjælper dig godt på vej til at få
det optimale ud af din faglighed,
nye kompetencer og udvikling

Se ledige stillinger

BLIV TANDLÆGE I GODT SMIL

I Godt Smil udvider vi hele tiden de eksisterende klinikker
og bygger også nye klinikker hvert år. 

 

Vi skal derfor løbende bruge flere tandlæger. Vi ansætter tandlæger med meget forskellige profiler og ønsker til deres karriere – men fælles for dem er, at de sætter deres patienter i centrum og har ambitioner om at udvikle sig fagligt.

 

Læs mere på denne side om, hvad vi kan tilbyde, og hvordan det er at være ansat som tandlæge i Godt Smil.

Godt Smil Academy handler om at skabe et stærkt fagligt miljø til sparring og udvikling af den enkelte tandlæge og tandlæge stilling.

Vi arrangerer derfor løbende kurser og uddannelse til vores tandlæger med skarpe kursusholdere.

Vi køber nogle kurser og uddannelser hos eksterne kursusholdere. Andre kurser foregår internt med vores egne dygtige og erfarne specialister, der gerne deler ud af deres viden. Søger du et tandlæge job hos os – og har du erfaringen og lysten – så kan du blive en del af vores Academy og blive underviser.

 

Godt Smil Academys mentorordning

Godt Smil Academys mentorordning

Igennem Godt Smil Academy tilbyder vi også vore tandlæger en mentorordning.

Vi har erfarne tandlæger, der fungerer som mentorer for yngre tandlæger. Disse mentorer kommer til dig på klinikken og følger dig i dit job som tandlæge.

Det kan også være en specialist, der får til opgave at hjælpe dig med din specialisering i jobbet som tandlæge.

Specialister tilknyttet Godt Smil Academy

Når vi har ledige stillinger som tandlæge, vil vi gerne have folk med lyst til at undervise.

Vi har efterhånden et tocifret antal specialister i Godt Smil. Nogle af disse bruger vi til målrettet at uddanne og supervisere tandlægerne. Vi har eksempelvis specialister, der underviser tandlæger i implantatkirurgi såsom Guided Surgery og abutmentoperationer. Vi har også eksperter, der er uddannet til at arbejde med og undervise i Invisalign og ClearCorrect. 

Det betyder, at der næsten altid er hjælp at hente til vanskelige cases internt i Godt Smil.

 

Specialister tilknyttet Godt Smil Academy
Sparrings- og læringsplatform

Sparrings- og læringsplatform

Søger du en stilling som tandlæge i Godt Smil, får du også muligheden for adgang til en elektronisk sparrings- og læringsplatform. 

Vi har nu over 150 tandlæger i Godt Smil med meget forskellige specialer og erfaringer. Mulighederne for at tilbyde faglig sparring og vidensdeling af vanskelige cases er derfor gode. 

Vi har designet vores egen elektroniske faglige platform kun til tandlægerne sådan, at du som tandlæge kan videns dele og sparre med dygtige kolleger.

 

Faglige dage for tandlægerne

Vidensdeling og erfaringsudveksling foregår ikke kun elektronisk, men også ved at tandlægerne mødes.

Der arrangeres faglige dage for alle tandlæger i Godt Smil.

Det er vores klinikejere, der planlægger det faglige program sådan, at fokus bliver på det der er klinisk relevant og interessant.

 

Faglige dage for tandlægerne

Moderne klinikker med avanceret udstyr

Vi designer og indretter vores egne klinikker i Godt Smil. Vi prioriterer her, at der skal være god plads på klinikkerne, og at de er indrettet hensigtsmæssigt i forhold til arbejdsgange. Ligeledes bruger vi mange ressourcer på løbende at opdatere klinikkerne med udstyr og teknik. Vi har CBCT scannere og interorale Trioscannere på et stort antal klinikker. På flere af vores klinikker har vi også mikroskoper.

Vi kan nu også tilbyde alle tandlæger at købe deres egne lup-briller på favorable vilkår. Vi har skaffet gode rabatvilkår og kan desuden tilbyde en bruttofinansieringsmodel, der gør det billigt for dig at købe dine egne briller. 

Hvordan er det at være tandlæge hos Godt Smil?

Karriereudviklingerne er store – fra specialist til klinikejer

I Godt Smil oplever vi en stor tilgang af patienter og vi udvider løbende med nye klinikker. Det betyder, at vi jævnligt vil få ledige stillinger som tandlæge. Vi vil dog ikke bare være gode til at tiltrække dygtige tandlæger, men også fastholde jer. Det kræver, at vi kontinuerligt giver mulighed for, at du fagligt udvikler din karriere i den retning, som passer dig.

Vi har erfarne tandlæger, hvis passion er at dele deres viden til andre tandlæger gennem undervisning. De er tilknyttet vores Academy. Du kan blive en del af dette, såfremt du har erfaringer og viden at dele ud af.

Vi har andre tandlæger, der ønsker at specialisere sig i jobbet som tandlæge gennem et fokus på eksempelvis store behandlinger eller gennem særlige behandlingsteknikker. Det understøtter vi dem i, fordi vi så ved, at vi får bedre og mere tilfredse tandlæger.

Drømmen om egen klinik – også en mulighed i Godt Smil

Endelig har vi også tandlæger, der på et tidspunkt ønsker at få egen klinik. Vores dygtige tandlæge Maryam, der var ansat på klinikken i Viborg, er en af dem der har taget springet. Hun er i dag ejer af vores nyeste klinik i Risskov. 

Thomas, der har vores klinik i Farum, har tilsvarende taget springet fra at være ansat tandlæge til at blive klinikejer i Godt Smil.

Som klinikejer er det afgørende, at du også ledelsesmæssigt bliver uddannet til at kunne løse de ledelsesopgaver, der er som klinikejer. Vi har derfor skræddersyet Godt Smils egen lederuddannelse, der fokuserer på de redskaber og værktøjer, du har brug for som klinikejer i Godt Smil.

Ansættelsesprocessen

Ansættelsesprocessen

Pre-Boarding

Vi slår ledige stillinger op her på hjemmesiden som du kan søge job som tandlæge i Godt Smil via vores jobportal. På den måde bliver dine oplysninger opbevaret forsvarligt. 

Du er også meget velkommen til at søge uopfordret og din ansøgning ender i vores Jobbank, hvor vi gemmer din ansøgning i op til 6 måneder.

Du kan også skrive eller ringe til en af vores Area Managers og få en helt uformel og uforpligtende snak om jobmulighederne i Godt Smil, og hvad vi kan tilbyde dig. På den måde får du et godt indblik i vores hverdag i Godt Smil.

On-boarding

Vores ansættelsesproces er herefter, at du inviteres til en jobsamtale med vores Area Manager. Du kommer også til at møde klinikejeren i ansættelsesprocessen.

Når ansættelseskontrakten er på plads går vi i gang med at onboarde dig sådan, at du er forberedt til din karriere i Godt Smil. Du har mulighed for at få adgang til en testversion af vores journalsystem (Aldente) inden du starter, ligesom vi sender dig øvrige relevante informationer, såsom personalepolitik og oplæring i, hvordan du beskytter dig i forhold til IT.

Vi tilpasser din opstart til din erfaring og kvalifikationer, men sørger for, at du får en introduktion og oplæring i, såvel det faglige og det mere administrative på klinikken sådan, at du kan fungere godt fra start.

 

Fokus på din hverdag

Fokus på din hverdag

For at du som tandlæge kan have en god arbejdsdag er det afgørende, at vi skaber de optimale rammer for dig, sådan du får den nødvendige hjælp i jobbet.

Få en fyldt aftalekalender

Vi har løbende tilgang af nye patienter. Det betyder, at vi skal kunne tilbyde dig en fyldt og korrekt booket aftalekalender, der passer til dig.

 

Få en fyldt aftalekalender
Vi hjælper hinanden

Vi hjælper hinanden

Vores Servicecenter arbejder også tæt sammen med receptionister og med tandlægerne, sådan at vi sikrer en effektiv hverdag for dig.

 

Trivsel og arbejdsmiljø

Vores driftsledere følger løbende op på din trivsel og din hverdag gennem samtaler. Her kan I tale om det, der fungerer godt og de ting, som skal ændres for at optimere din hverdag.

 

Trivsel og arbejdsmiljø

MØD NOGLE AF VORES DEJLIGE KOLLEGAER

Angelika Tandlæge

Angelika Tandlæge

"Lorem ipsum dolor isit meta neta suzukl, er lorem ipsum amet ahmet."

Tine Tandplejer

Tine Tandplejer

"Lorem ipsum dolor isit meta neta suzukl, er lorem ipsum amet ahmet."

Charlotte Klinikassistent

Charlotte Klinikassistent

"Lorem ipsum dolor isit meta neta suzukl, er lorem ipsum amet ahmet."

Loading...