Julie Pilely Rasmussen:

Area Manager og den perfekte teamplayer

Julie Pilely Rasmussen er uddannet klinikassistent, men har været Area Manager i Godt Smil Odense C siden november 2018. I starten af 2020 blev hun også Area Manager for klinikken i Odense M.  

 

Det afgørende er IKKE, hvad man laver eller sælger. Det afgørende er, at man har det sjovt og når resultater – og at vi er et TEAM. Når vi løfter i flok og alle bidrager, er det fedt. 

 

”For mig handler det om som Area Manager at skabe gode rammer og et godt arbejdsmiljø, hvor vi alle arbejder som et team.” 

 

Da jeg blev ansat i 2013 overvejede jeg hurtigt at rejse igen, fordi der var et dårligt arbejdsmiljø. Men så tænkte jeg, at nogen må jo gøre noget og bidrage til at ændre det – hvis jeg bare rejser ændrer det sig ikke. 

Der blev jeg bidt af at skabe et godt arbejdsmiljø. Inden jeg blev Area Manager var jeg blandt andet arbejdsmiljørepræsentant.
Selvom Julie er Area Manager, skifter hun hver dag til kliniktøj – når jeg har det på er jeg en del af det. 

 

”For mig handler ledelse om at være til stede og være synlig – god til at lytte men også turde tale om det som ikke fungerer.”

 

Det er afgørende for mig at vi har et lavt sygefravær og et godt arbejdsmiljø. Så præsterer vi også bedre og tjener penge. For Godt Smil er også en forretning hvor vi skal tjene penge.

Vi har inden for kort tid fået tre tidligere medarbejdere tilbage til klinikken. De valgte at komme tilbage, da de savnede vores arbejdsplads. Det viser mig, at vi gør noget rigtigt.

5 skarpe

5 skarpe fra Julie:

  1. Om det at være på en god klinik: Vi skal være et team, hvor alle bidrager og alle oplever at være vigtige.

  2. Om et godt arbejdsmiljø: hos os taler vi MED hinanden og ikke OM hinanden og vi tør godt tale om det som er svært.

  3. Om ledelse: For mig handler det om at være til stede – at være tydelig omkring rammerne, men også at lytte til medarbejderne.

  4. Om det at være leder i Godt Smil: Jeg får lov til at gøre det på min måde og prøve tingene af – men jeg får samtidig opbakning og støtte – det er rigtig godt.

  5. Om det som gør hende stolt: Vi har et godt arbejdsmiljø, et lavt sygefravær og sætter hele tiden nye økonomiske rekorder. Det gør mig glad og stolt.

De hårde facts:

De hårde facts:

Julie Pilely Rasmussen 

  • Uddannet klinikassistent 

  • I Godt Smil siden 2013

  • Area Manager i Godt Smil Odense C siden november 2018

  • Tidligere arbejdet 7 år som manager I McDonalds

  • I gang med Godt Smils Lederuddannelse

Loading...