VELKOMMEN TIL GODT SMILS KARRIEREUNIVERS

Godt Smil – Danmarks førende tandlægekæde

Godt Smil vil være Danmarks førende tandlægekæde. Vi vil være førende ikke bare i forhold til faglighed og patienttilfredshed, men også i forhold til de rammer og muligheder vi giver vores medarbejdere. Siden 2008 er Godt Smil vokset fra én enkelt klinik til 29 topmoderne klinikker, og patienterne strømmer fortsat til. I takt med, at vi vokser, får vi løbende brug for dygtige medarbejdere, der vil være en del af noget større og noget unikt. Vi arbejder under mottoet ONE COMPANY – ONE CULTURE - ONE FAMILY.

Hvad kan Godt Smil tilbyde?

Der er mange fordele ved at blive en del af en kæde – især Danmarks førende tandlægekæde.

Med en synlig ledelse og et godt bagland, er alt muligt. Vi tilbyder attraktive løn og ansættelsesvilkår i et udviklende og stærkt fagligt miljø. Læs mere om de mange fordele, og hvad Godt Smil kan tilbyde lige her:

Godt Smil Academy

I Godt Smil har vi ambitioner om at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere. Derfor prioriterer vi at sikre både faglig og personlig udvikling hos alle vores medarbejdere.   

Vi har mange dygtige og erfarne medarbejdere i Godt Smil, og vi lægger vægt på, at vores ansatte indgår i et fællesskab af passionerede medarbejdere, som gerne deler ud af deres ekspertise og erfaring. 

Godt Smil Academy danner rammen for vores interne kurser og uddannelse. Vi arbejder målrettet på at sikre et højt fagligt niveau i vores udbud af videreuddannelse, og vi holder os opdateret med nyeste viden. Undervisningen varetages både af interne fagspecialister samt eksterne specialister.

Godt Smil Area Managers

Hos Godt Smil er der tilknyttet en Area Manager til hver klinik, som hjælper med de forskellige administrative og trivselsmæssige ting, der måtte være, så du kan have fokus på det du er bedst til.

Godt Smil Area Managers
Godt Smil Dental Lab

Godt Smil Dental Lab

Som en del af Godt Smil har du adgang til eget dansk Dentallaboratorium, af den højeste standard, der fremstiller porcelænskroner til vores klinikker rundt om i landet.

Godt Smil Servicecenter

Godt Smil Servicecenteret understøtter receptionisterne på de forskellige klinikker, og sørger for fyldte aftalebøger, og dermed arbejde til dig og dine kollegaer.

Godt Smil Servicecenter
Godt Smil Administration

Godt Smil Administration

Godt Smil administrationen består blandt andet af IT og økonomiafdeling, der sidder i hovedkvarteret i Horsens. Derudover har Godt Smil også deres egen marketingafdeling med hovedsæde i Kolding.

Hvordan er kulturen i Godt Smil?

At være ansat i Godt Smil handler både om engagement i arbejdet og høj faglighed – men det handler også om at have det sjovt med hinanden og være der for hinanden i dagligdagen.

Vi går op i vores arbejde og det at gøre en forskel for patienterne og hele tiden blive bedre.

Vi vil og tør tænke nyt og tilbyde nye løsninger til vores patienter eller gøre tingene på en anden måde. Derfor sætter vi også pris på medarbejdere der tør tænke anderledes og stille spørgsmål.

Sidst men ikke mindst sætter vi pris på, at vi er et fællesskab, samtidig med at hver enkelt Godt Smil klinik og Godt Smil medarbejder er noget unikt.

Hvorfor blive en del af Godt Smil?

Vil du vide mere om de forskellige karrieremuligheder i Godt Smil?

Tag et kig i vores karriereunivers, for at lære os bedre at kende – og måske finde dit kommende job. 

Læs og se mere, hvordan du kan blive en del af Godt Smil familien lige her:

Tandlæge

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde, og hvordan det er at være ansat som tandlæge i Godt Smil.

tandlaege
tandplejer

Tandplejer

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde, og hvordan det er at være ansat som tandplejer i Godt Smil.

Klinikassistent

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde, og hvordan det er at være ansat som klinikassistent i Godt Smil.

klinikassistent
receptionist

Receptionist på en Godt Smil klinik

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde, og hvordan det er at være ansat som receptionist på en af vores klinikker i Godt Smil.

Servicecenter receptionist

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde, og hvordan det er at være ansat som receptionist i Godt Smil's servicecenter.

servicemedarbejder
area manager

Area Manager

Læs mere om, hvad vi kan tilbyde, og hvordan det er at være ansat som Area Manager i Godt Smil.

arbejdsmiljø

Trivsel og arbejdsmiljø

I Godt Smil er vi der for vores patienter og for hinanden - hver dag. Vi tror på, at en god patientbehandling og en høj trivsel blandt kollegaerne på arbejdspladsen hænger uløseligt sammen.

Hos os er alle medarbejdere lige vigtige og skal behandles med respekt og omsorg. Det er afgørende for os, at hver enkelte medarbejder trives og anerkendes for sin indsats.

Vi stiller derfor også høje krav til, hvordan vi behandler hinanden på arbejdet. Vi arbejder ligeledes med trivsel og arbejdsmiljø på klinikkerne.

Vores hverdag og måden vi behandler vores patienter og hinanden på bygger på 4 værdier; fællesskab, omsorg, kvalitet og tid.

Socialt ansvar & FN's Verdensmål

I Godt Smil prøver vi at gøre vort til at tage ansvar både i forhold til det nære og det lidt større billede. Vi prøver at løfte et social ansvar både ved at uddanne rigtig mange elever men også at give chancen til de som har svært ved at komme ind på arbejdsmarkedet. Vi samarbejder her tæt med de lokale jobcentre og er altid åbne for en henvendelse.

Vi har også klinikker og tandlæger, der hjælper socialt udsatte/hjemløse med gratis tandbehandlinger.

Flere af vore klinikker arbejder også på hver deres måde med FN´s verdensmål.

Ledige stillinger

Godt Smil er en virksomhed i vækst og vi søger derfor løbende dygtige medarbejdere, der kan være med til at sikre et højt fagligt niveau. 

Ønsker du en karriere, der er rig på personlig og faglig udvikling – så bliv en del af Godt Smil.

Godt Smil beskæftiger ca. 500 dygtige medarbejdere og vi er altid interesseret i at komme i kontakt med potentielle medarbejdere. 

Kig under ledige stillinger eller søg uopfordret, hvis du også vil være en del af Danmarks førende tandlægekæde.

servicemedarbejder

I gang med at uddanne dig til tandplejer eller tandlæge – se her

Vi har brug for studerende både rundt om på vores klinikker og i vores Servicecenter.

På klinikkerne har vi brug for studerende, der skal assistere tandlæger eller løse andre opgaver på klinikken. Det er både i ferieperioderne, men kan også være på hverdage og lørdage.

Du får på den måde kendskab til og erfaring med arbejdet på en klinik og står efter uddannelse med gode muligheder for en karriere i Godt Smil. Vi har flere tandplejere og tandlæger, der er startet som studentermedhjælpere hos os.

Interesseret: så kontakt Anders Vandsø Pedersen

Vi har også brug for dygtige studerende til vores Servicecenter i Horsens

Her vil du lære at rådgive patienterne, og på den måde få rigtig god viden om patienter, og lejlighed til selv at bruge din viden fra studiet i forhold til patienterne.

Interesseret: så kontakt Servicecenterleder Thomas Trøjborg

servicemedarbejder
Loading...