Få dit smil tilbage
med en tandprotese

Lige nu får du:
Gratis forundersøgelse
+ 500 kr. i gavekort

Ja tak

SAVNER DU DIT SMIL?

Lad ikke dine tænder styre dit liv. Få din livskvalitet og dit smil tilbage med en tandprotese.

Lige nu får du GRATIS forundersøgelse og gavekort på 500 kr.

Få dit selvværd og smil igen

Undgår du at smile og grine, når du er ude blandt andre mennesker?

Eller savner du at kunne spise, hvad du har lyst til - helt uden at bekymre dig?

Så har du en fantastisk mulighed for at gøre noget ved det nu.

Lige nu får du gratis og uforpligtende forundersøgelse til tandproteser. Samtidig får du et gavekort på 500 kr., som du kan bruge til efterfølgende behandling.

Men skynd dig - tilbuddet gælder kun i en begrænset periode!

Tilbuddet gælder kun til og med 31/3-2020 - og tilbydes kun på vores klinik i Horsens.

Hvorfor vælge tandprotese hos Godt Smil Horsens?

En tandprotese er en erstatning for en eller flere manglende naturlige tænder. Det er kun få mennesker, der er i stand til at bevare alle deres naturlige tænder livet igennem. Derfor er det ikke noget at være flov over, da tandproteser er et naturligt og almindeligt tilvalg. 

Hos Godt Smil i Horsens får du tandproteser i højeste kvalitet, selvom prisen er lav. Vi har eget Dental laboratorium på klinikken. Derfor får du dansk kvalitet og en hurtigere behandling, da vi både udfører din tandbehandling og udarbejder din tandprotese.

Vores klinikejer Angelika er ekspert i tandproteser, og har mere end 25 års erfaring - både fra Danmark og Tyskland. Angelika har lavet mere end 6.000 tandproteser og kan derfor tilbyde dig en tryg behandling med stor ekspertise - så du får helt perfekte tandproteser. 

Tandprotese behandling

Fælles for alle tandproteser er, at de fremstilles individuelt efter et aftryk af din mund. På denne måde er du sikker på, at tandprotesen passer nøjagtigt til din gumme.

Hvilken proteseløsning du skal have, afhænger af hvad tandlægen vurderer, og hvad der er den bedste løsning til dig. Vi anbefaler altid, at du beholder så mange af dine naturlige tænder som muligt.

De naturlige tænder gør det mere behageligt at anvende tandprotesen, da denne hæftes til de eksisterende tænder.  Og en del af trykket ved for eksempel tygning bliver overført til disse tænder, som på den måde bidrager til, at tandprotesen holdes på plads.

Hvilke proteseløsninger kan jeg få?

En tandprotese kan erstatte flere eller alle manglende tænder. Derfor kan du vælge mellem flere individuelle løsninger:

  • Helprotese. En helprotese erstatter alle naturlige tænder. Denne løsning er til dig, der enten har ingen eller få dårlige tænder tilbage i over- eller undermund.

  • Delprotese. En delprotese er til dig der mangler en eller flere tænder. Den erstatter en eller flere naturlige tænder og placeres på de resterende tænder ved hjælp af bøjler.

  • TryklåsproteseEn tryklåsprotese kan vælges istedet for hel- eller delprotese. Tryklåse er en slags kunstige tandrødder, som sikrer at tandprotesen holdes fast på en sikker og stabil måde. Låsene trykkes fast på tandrødderne. Du undgår derfor, at protesen kan rive sig løs.

Udfyld formularen - så ringer vi dig op

Tilmeld dig i formularen - så ringer vi dig op og sammen finder vi en tid, der passer dig

Loading...