Billig tandlæge Billig tandlæge
Godt smil - menu
SØG

Gratis* tandlæge
til dig mellem 18-25 år

Som medlem af
Sygeforsikringen "danmark" kan du få
gratis tandrensning og eftersyn

Læs mere her

18 - 21 år? Få GRATIS tandlæge 18 - 21 år? Få GRATIS tandlæge

18 - 21 år? Få GRATIS tandlæge

Finansloven 2022 giver dig gratis tandlæge

Få gratis tandlæge her
gratis tandlæge godt smil

Er det tid til (gratis*) tandlæge?

*Er du ung mellem 18-25 år, har du mulighed for gratis tandlæge da Sygeforsikringen "danmark" giver 100% tilskud til tandundersøgelse og tandrensning, hvis du er medlem af en tilskudsberettiget gruppe.

Som medlem af "danmark" giver det dig mulighed for at komme gratis til tandeftersyn og tandrensning. Dette gælder også ved Godt Smil.

Du lægger i første ombæring ud for tandeftersynet og en eventuel tandrensning, men du får så det hele refunderet af Sygeforsikringen "danmark".

Det er kun tandeftersyn og tandrensning, der dækkes 100%. Men skal du have taget røntgenbilleder eller lavet deciderede tandbehandlinger, gives der typisk tilskud til den del.

Er du ikke medlem af "danmark", får du stadig tilskud fra sygesikringen dvs. alle med et dansk sundhedskort (det gule sygesikringsbevis). dvs. alle i alderen 18-25 er sikret tilskud på visse behandlinger.

gratis tandlæge godt smil

Derfor skal du skifte tandlæge til Godt Smil:

Hos Godt Smil kan du spare helt op til 40% på tandbehandlinger. Dette gælder også dig, der ikke er medlem af Sygeforsikringen "danmark". 

Godt Smil er Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet. Så står du og skal flytte, er det stadig muligt at beholde Godt Smil som din tandlæge. 

Det er nemt og hurtigt at skifte - kontakt os, så sørger vi for alt det praktiske.

 

Download vores app og kom forrest i køen

Så snart du er oprettet hos Godt Smil, så får du adgang til vores app.

Med appen kan du nemt og hurtigt:

 

 • Skrive dig på venteliste og få en tid hurtigst muligt

 • Booke, flytte eller aflyse dine tider

 • Få et samlet overblik over dine regninger og behandlingsoverslag

 

Iphone? Download i App Store her>>

Android? Download i Google play Store her>>

app godt smil

Hvad "koster" gratis tandlæge?

Hvis du ønsker gratis tandlæge, skal du være medlem af Sygeforsikringen "danmark". 

Den mest udbredte gruppe er gruppe 5, her koster det 4 kr. om dagen, dvs. 363 kr. i kvartalet. 

Som medlem af gruppe 5 er du berettiget til tandlæge 2 gange årligt, og har du fx en visdomstand der skal ud, kan de penge hurtigt tjenes ind igen.


Læs mere om Sygeforsikringen "danmarks" priser her >>

Som medlem af Sygeforsikringen Danmark* får du 100% tilskud til:

 • Diagnostisk grundundersøgelse
 • Statusundersøgelse
 • Tandrensning
 • Individuel forebyggende behandling
 • Kontrolundersøgelse uden offentligt tilskud
 • Individuel profylakse uden offentligt tilskud

Du får også et forhøjet tilskud, hvis du skal have fjernet en visdomstand.

*Hvis du er medlem og mellem 18-25 år.

 

Det er dyrt at blive væk fra tandlægen

Flere unge dropper tandlægen, og som Tandlæge Foreningen skriver, gambler unge med tandsundheden.

Det er for dyrt for unge og studerende at gå til tandlæge, og det er noget, Godt Smil ønsker at lave om på. At gå til tandlæge som ung vil spare dig for ubehagelige & dyre overraskelser senere.

Vidste du fra du fylder 18 og til og med 25 år er det gratis for dig, der er aktivt medlem af Sygeforsikringen "danmark" at gå til tandeftersyn.

Tandeftersyn dækker egentlig ”det hele” for en ikke-faglig, men her kommer nu alligevel en oversættelse/uddybning som ønsket: 

Diagnostisk grundundersøgelse – dækker over det første besøg hos en ny tandlæge. En grundundersøgelse af hele din mund, tænder, tandkød, mundslimhinde, tunge, dit bid, din kæbe og tyggemuskulatur. Undersøgelsen udløser en kategorisering af dit individuelle behov, hvorefter du placeres i en grøn, gul eller rød kategori.

 1. Udvidet diagnostisk grundundersøgelse – er en grundundersøgelse præcis, som den diagnostiske grundundersøgelse, men udvidelsen udløses hos dig med komplekst behandlingsbehov forsaget af andre sygdomme i kroppen eller ved pludselig stor sygedomsaktivitet.

 2. Statusundersøgelse – er en opfølgning på grundundersøgelsen. Der laves samme gennemgang, som ved grundundersøgelsen og laves en revurdering af kategoriseringen. Statusundersøgelsen udføres maksimalt 1x hver 12. måned. Er du kategoriseret grøn kommer du max 1x årligt til statusundersøgelse. Vurderes der behov for opfølgning inden 12 måneder indkaldes du til en fokuseret undersøgelse.

 3. Fokuseret undersøgelse – er for dig der er i den røde eller gule kategori og derfor kommer oftere end hver 12. måned. Ved den fokuserede undersøgelse følges op på det der blev vurderet behov for yderligere undersøgelse af ved statusundersøgelsen. Denne er altså en undersøgelse med fokus på det, som blev fundet og besluttet sat til observation ved første grundundersøgelse eller den årlige statusundersøgelse.

 4. Tandrensning – er en fjernelse af alle bløde og hårde belægninger over tandkødet, samt afpudsning for misfarvninger efter kaffe, the og tobak. Har du parodontose og tandsten under tandkødet er en almindelig tandrensning ikke nok.

 5. Individuel forbyggende behandling – er til dig der har brug for forebyggelse af eventuelt et begyndende hul, som skal lakeres med fluorlak eller anden form for individuelt behov for forebyggende behandling.

 6. Ydelser uden offentlig tilskud – er til dig der vælger at komme ind førend du er indkaldt til undersøgelse ift. din tildelte kategori.

Udfyld formularen - så ringer vi dig op

Så vi sammen kan finde en tid, der passer dig.