• Cookie Mærket
Godt Smil
Godt smil - menu

Vi tager din trivsel alvorligt

Vi har bygget Godt Smil på stærke værdier. Vi har fire bærende værdier, der gælder både i forhold til hvordan vi møder vores patienter og hvordan vi arbejder og omgås hinanden i dagligdagen:

Omsorg og tid

 

Omsorg 

Som patient eller kollega vil man blive mødt med omsorg og empati. Vi passer på hinanden og tager gerne særlige hensyn og vi er der for hinanden og for vores patienter hver dag.

 

Tid

Kvalitet og tryghed tager tid og kan ikke altid planlægges. Uanset hvor travlt vi har på klinikken tager vi os den tid, der er nødvendig for at sikre den gode patientoplevelse.

Kvalitet og fællesskab

 

Kvalitet

Vi opfatter kvalitet som en kombination af moderne klinikker, høj faglighed, fair priser samt et unikt serviceniveau.

 

Fællesskab

Et stærkt fællesskab er med til at gøre Godt Smil anderledes end landets øvrige tandklinikker. Foruden det sociale aspekt skal fællesskabet sikre personalets faglige udvikling og vidensdeling på tværs af klinikkerne.

Vi passer på hinanden

Vi har fokus på at passe på og tage vare om hinanden. Det gør vi gennem god og omsorgsfuld ledelse og ved at arbejde med trivsel og arbejdsglæde på de enkelte klinikker.

Vi tror på at vejen til at skabe trivsel, er ved at tale om både det som går godt, og det som ikke fungerer. Derfor følger vi også hurtigt op for at få løst problemer og sikre at hver enkelt medarbejder trives.

>> Vil du være en del af Godt Smil familien? >> Start din karriere her >>

 

Loading...