Godt Smil Aarhus

Billige tandlæger 3 steder i Aarhus

Få smertefri tandbehandling
til en fair pris i Aarhus og omegn

VÆLG KLINIK I AARHUS

AARHUS C

Godt Smil Aarhus C
Banegårdspladsen 8, 1. sal
8000 Aarhus C

Gå til Aarhus C Ring på: 44 22 41 06

RISSKOV

Godt Smil Risskov
Børglumvej 13
8240 Risskov

Gå til Risskov Ring på: 44 22 41 25

HØJBJERG

Godt Smil Højbjerg
Stenvej 25A
8270 Højbjerg

Gå til Højbjerg Ring på: 44 22 41 02

Spar helt op til 40% på din tandbehandling

Velkommen til Danmarks førende tandlægekæde med klinikker fordelt over hele landet. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra et tandeftersyn til kosmetisk tandbehandling. Ved at vælge Godt Smil som din nye tandlægeklinik, kan du spare helt op til 40 % på din tandbehandling. Årsagen til klinikkernes lave priser skyldes, at Godt Smil, som Danmarks førende tandlægekæde, har opnået nogle meget fordelagtige indkøbsaftaler.

6 gode grunde til at vælge Godt Smil

Høj kvalitet til en fair pris

Specialister i tandlægeskræk

Få 100% smertefri behandling

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Førende inden for implantater & kroner

Bedst anmeldte tandlæger på Trustpilot

Her finder du vores tandlæger i Aarhus og omegn

Aarhus

Godt Smil Aarhus C
Banegårdspladsen 8, 1. sal
8000 Aarhus C

RISSKOV

Godt Smil Risskov
Børglumvej 13
8240 Risskov

HØJBJERG

Godt Smil Højbjerg
Stenvej 25A
8270 Højbjerg

Godt Smil Aarhus C

Godt Smil Aarhus C

Godt Smil tandlæge i Aarhus C er beliggende på Banegårdspladsen i centrum af byen, hvor der ikke langt til den nærmeste parkeringsplads, som dog kun kan benyttes mod betaling

Klinikken drives af tandlæge Lea, som oprindeligt kommer fra Nordjylland. Godt Smil Aarhus C beskæftiger foruden Lea 6 tandlæger, 1 kirurg, 3 tandplejere, 7 klinikassistenter, 1 klinikkoordinator og 1 receptionist. Derudover deler de lokaler med TandproTetikeren, som råder over 4 dygtige tandteknikere med speciale i fremstilling af tandproteser.

Godt Smil tandlægerne i Aarhus C glæder sig til at byde dig varmt velkommen.

Godt Smil Risskov

Godt Smil Risskov er en topmoderne klinik, der giver dig en god og tryg oplevelse med fokus på høj kvalitet og faglighed. Klinikken er beliggende på Børglumvej 13 ved siden af Fitness World.

Klinikken er ejet af vores dygtige tandlæge Maryam og beskæftiger af 3 tandlæger, 2 tandplejer, 3 klinikassistenter og 1 receptionist. Derudover deler de lokaler med Tandprotesehuset, som råder over dygtige tandteknikere med speciale i fremstilling af tandproteser.

Personlaet i Godt Smil Risskov glæder sig til at byde dig varmt velkommen.

Godt Smil Risskov
Godt Smil Højbjerg

Godt Smil Højbjerg

Godt Smil i Højbjerg er beliggende ca. 5 kilometer fra Århus centrum i Skåde Centeret på Stenvej. Ved klinikken er der gode parkeringsforhold, og klinikken er yderst handicapvenlig.

Som hos alle vores andre klinikker sætter Godt Smil i Højbjerg altid patienten i centrum og de vil gøre deres bedste for, at det skal være en god oplevelse at gå til tandlæge. Vores personale har derfor ekstra fokus på at afhjælpe tandlægeskræk. Derudover er Otto specialuddannet kæbekirurg og ansvarlig for de kirurgiske behandlinger på klinikken, herunder implantologi og knogleopbygning.

Klinikken i Højbjerg er ejet af tandlæge ægteparret Steinunn og Otto, som oprindeligt kommer fra Island. Foruden Steinunn og Otto beskæftiger klinikken 7 tandlæger, 5 tandplejere og 13 klinikassistenter, heraf 1 receptionist.

Højbjergs personale glæder sig til at byde dig velkommen på deres klinik.

Tandbehandlinger i Aarhus og omegn

Hos vores dygtige tandlæger og tandplejere kan du få udført langt de fleste former for tandbehandlinger - som for eksempel:

Godt Smil tandlæger i Aarhus

Velkommen til dine Godt Smil tandlæger i Aarhus Centrum og i udkanten af Aarhus. Vi byder både nye og gamle patienter velkommen til indbydende venteværelser med dagens avis, forskellige blade og varme drikke. 

Høj kvalitet til fair pris

Tandklinikkerne nyder godt af kædens fordelagtige rabataftaler hos vores leverandører, kædens eget dentallaboratorium i Aarhus samt et omfattende internt efteruddannelsesprogram for alle faggrupper. For dig som patient betyder det, at du altid får en tandbehandling af høj kvalitet til en fair pris hos klinikkerne i Godt Smil. Vores tandlægepriser er faktisk helt op til 40 procent lavere sammenlignet med andre tandlægeklinikker i Danmark. Især på porcelænskroner og implantater kan der være rigtig meget at spare ved at vælge Godt Smil. 

Hjælp til tandlægeskræk

Lider du af tandlægeskræk i større eller mindre grad er vores klinikker det rette valg for dig. Vores kompetente teams er vant til at håndtere patienter med tandlægeskræk og sætter gerne ekstra tid af til din behandling. Vi råder over markedets nyeste udstyr som er med til at sikrer dig en effektiv og smertefri tandbehandling. Det vigtigste er, at du fortæller om din tandlægeskræk således, at vi har mulighed for at håndtere denne på bedste vis. 

Vi glæder os meget til at kunne byde dig velkommen til dine Godt Smil tandlæger på Aarhuc C, Risskov og Højbjerg.

Loading...